The Bermuda Mysteries slotZoals je wellicht wel weet uit het nieuws staan mensen met betrekking tot de Bermuda driehoek soms nog altijd voor een raadsel. Schepen, vliegtuigen en mensen verdwijnen binnen deze driehoek namelijk zonder dat iemand daar een verklaring voor kan geven.

Dit mysterie is dan ook precies het raadsel dat jij bij deze The Bermuda Mysteries videoslot van NextGen op zal moeten gaan lossen. Wat betreft de indeling van dit spel kun je zowel op de achtergrond als op de voorgrond genieten van een uitstekend grafische uitvoering. Bovendien wordt er ook iedere draai opnieuw weer gebruik gemaakt van verschillende geluidseffecten, die de spanning ook zeer zeker toe laten nemen.

Gratis The Bermuda Mysteries slot spelen

Spelers die gratis The Bermuda Mysteries willen spelen zullen bij de vele NextGen casino’s aan het juiste adres zijn. Daar kun je als speler namelijk ervoor kiezen om het spel rechtstreeks in het spelassortiment te openen zonder daarvoor een account nodig te hebben. Als je The Bermuda Mysteries gratis gaat spelen doe je dat altijd met 1000 euro virtueel speeltegoed. Dit geld kun je gebruiken om zonder risico te spelen voor je plezier, maar natuurlijk ook om eerst het spel eens te oefenen voordat je wel met echt geld aan de slag wilt gaan.

Geld inzetten

Echt geld als inzet plaatsen is natuurlijk ook een optie als je gaat spelen op deze The Bermuda Mysteries speelautomaat. Om met echt geld aan de slag te kunnen gaan is het bezitten van een account en saldo natuurlijk wel van belang. Als je over beiden beschikt kun je bij The Bermuda Mysteries direct gaan spelen op maximaal 25 winlijnen. Mocht het zo zijn dat je met minder winlijnen wilt spelen, dan is dit een optie, maar niet aan te raden om de simpele reden dat hiermee je kansen op winst verminderd zullen worden. Inzetten voor echt geld worden op deze gokkast altijd bepaald door de muntwaarde die je kiest.

Deze kun je inzetten vanaf minimaal 1 cent tot een maximum van 2 euro. Zodra je met eigen geld gaat spelen zal je zien dat je op alle 25 winlijnen minimaal zal moeten gaan spelen met een bedrag van 25 cent per draai. Voor spelers met een groter budget zijn er natuurlijk ook mogelijkheden en kunnen de inzetten maar liefst tot een bedrag van 50 euro om te spelen oplopen.

The Bermuda Mysteries nextgen

Wild symbolen The Bermuda Mysteries

Om het spelen van The Bermuda Mysteries wat interessanter te maken zal je niet alleen gebruik kunnen maken van reguliere symbolen, maar kun je op de rollen 2, 3 en 4 ook een Wild symbool vinden. Met deze Wild kunnen alle andere symbolen vervangen worden behalve de radar en de badge die gedraaid kunnen worden.

Omdat de piloot alleen gedraaid kan worden op de middelste rollen zal hij als Wild symbool alleen beschikbaar zijn als vervanger en kan deze dus geen eigen uitbetaling genereren. Wel kun je met de Wild rekenen op hogere prijzen, omdat alle combinaties waar een Wild bij betrokken is de prijs verdubbeld aan je tegoed uit zullen betalen.

Scatter Badge symbool

Zoals hierboven al wel een beetje gebleken is wordt de gouden badge die je bij The Bermuda Mysteries kunt draaien gebruikt als een Scatter symbool. Hiermee kunnen prijzen gewonnen worden zonder daar een winlijn voor te moeten volgen. De prijzen die je voor de Scatters uitgekeerd kunt krijgen zijn een vermenigvuldiging van je inzet vanaf 2 symbolen.

Als extra zal je daarbij vanaf 3 symbolen ook nog eens blij verrast worden met 12 free games, waar heel wat gratis prijzen mee binnen gehaald kunnen worden. Tijdens het spelen van de free games zijn er bij The Bermuda Mysteries geen nieuwe Scatters te verdienen. Wel zal je het radar symbool nodig hebben op rol 5, omdat deze de vermenigvuldigingen voor je prijzen iedere keer met 1 zal doen stijgen.

Beoordeling The Bermuda Mysteries

Mysterie of niet? Als je op de The Bermuda Mysteries videoslot van NextGen gaat spelen is één ding alvast wel zeker. Je kunt op deze slotmachine hele mooie prijzen winnen met allerlei verschillende symbolen. Daarvoor zijn natuurlijk de extra’s interessant, maar ook de reguliere symbolen die je bij deze speelautomaat kunt gebruiken zullen uiterst winstgevend kunnen zijn. Hoe je het ook went of keert. Deze The Bermuda Mysteries videoslot biedt kansen genoeg om geld te winnen aan iedere speler, met eenieders budget.