De Glam Life videoslot van Betsoft gaat over alles wat het leven zo mooi kan maken. Dit zie je terug op de rollen van de Glam Life videoslot zoals een witte Rolls Royce, een privéjet, met diamanten ingelegde horloges, herenhuizen, jachten, juwelen, platina kaarten, champagne, met juwelen ingelegde mobiele telefoons en andere voorbeelden van extreme rijkdom. Net als bij de meeste Betsoft 3D gokkasten kan je inzetten vanaf 0,02€ voor de paupers, tot 150€ voor de welgestelden onder ons. De animaties zijn zoals altijd bij Betsoft meer dan oké, net als de muziek en de speciale effecten.

The Glam Life

5 jachten bezorgt je veel rijkdom bij de Glam Life videoslot

Als je veel wilt winnen moet je proberen om vijf jachten op de rollen te krijgen. Drie of meer privéjet Scatter symbolen willekeurig op de rollen activeren een gratis spins bonus ronde, met 2, 3 of 5 free spins voor het oprapen. Met drie of meer ketting symbolen activeer je de Pick ‘em Bonus met een maximale prijs van 1.150 credits, en drie of meer parfumflessen geven je het een na laatste bonusspel voor mooie geldprijzen.

Er is een vierde bonus game, en dat is een tweede scherm bonus die je activeert als je drie of meer Mansion symbolen weet te draaien. Dit zal leiden tot de ‘Travel Around the World’ bonusfunctie. Selecteer drie plaatsen ergens op de wereld en vlieg erheen met je privéjet voor mega prijzen.

Conclusie

Geniet van de rijkdom tijdens het spelen van deze glamoureuze videoslot van Betsoft.
Als je dit een leuke thema vindt moet je zeker ook eens de Mega Fortune, of de Mega Fortune Dreams van Netent spelen die hetzelfde thema hebben, maar dan met de kans om echt rijk te worden dankzij de drie enorm jackpotten.