The Incredible Hulk online slotThe Incredible Hulk 50 lines is een van de meest bombastische spellen die Playtech aanbiedt. Er gebeurt constant van alles, de graphics zijn heel mooi en voor je het weet heb je ineens een mooie bonus te pakken. Alleen het aanzicht van de groene man trekt natuurlijk al veel bekijks, The Hulk is namelijk een oude Marvel-stripheld die in een groen monster verandert wanneer hij boos gemaakt wordt.

Als je The Hulk in deze gokkast boos weet te maken, dan weet je in ieder geval dat je goed zit en kun je alvast op het puntje van je stoel gaan zitten. De minimum inzet bij dit spel is 50 eurocent en de maximum inzet per draai is 250 euro. Je speelt maximaal met, de naam van het spel zegt het al, 50 winstlijnen wat betekent dat zodra je met een leuke inzet speelt, je al heel snel veel geld kunt verdienen.

Aantrekkelijk basisspel op de The Incredible Hulk

In het basisspel valt al redelijk wat geld te verdienen. Zoals verwacht is het grootste deel van de lay out met groen bekleed om het icoon van het spel eer aan te doen. De meeste symbolen in het spel hebben ook iets met de cartoon te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de radio actieve straling die er ooit voor zorgde dat Dr. Bruce Banner in het groene monster veranderde. Wanneer het Hulk symbool in de middelste van de vijf rollen verschijnt, verspreidt de Hulk wilds over het hele spel, waardoor jij lekker wat geld kunt gaan verdienen bij de volgende spin.

Doordat je met 50 winlijnen speelt kun je in de basisspelen al snel wat prijzen bijschrijven en je maakt ook nog eens kans op progressieve jackpotten die vrijwel alle Marvel games aanbieden. Sterker nog, alle Marvel gokkasten zijn verbonden aan dezelfde jackpot, waardoor deze enorm snel oploopt. Voor de progressieve jackpot geldt wel: hoe hoger je inzet is, hoe meer kans je maakt op een jackpot te winnen.

Veel bonussen op de The Incredible Hulk

Maar er is nog meer bij dit veel omvattende spel. Zo zijn er bijvoorbeeld nog twee extra bonusgames die getriggerd worden wanneer je bepaalde symbolen met elkaar combineert. Zo heb je de Smash Bonus, een bonus waarbij je op zowel de eerste als de vijfde rol een Smash Bonus symbool moet hebben om die te activeren.

Wanneer deze geactiveerd is mag je drie auto’s uitkiezen die The Hulk vervolgens voor je zal vernietigen en het mooie voor jou is dat er onder die drie auto’s geldbedragen zitten verstopt die nog weleens flink willen oplopen. Soms raak je echter een auto waardoor je favoriete groene monster in de Hulk Rage gaat, dan sloopt hij alle zeven de auto’s voor je.

Flink cashen dus. En daar bovenop mag je dan ook nog eens een helikopter slopen, die je een mooie vermenigvuldiger kan opleveren. Ook kun je free spins verdienen door drie of meer chemisch afval symbolen te draaien. Je draait dan altijd minimaal tien keer zonder dat het je ook maar iets kost. Flink wat bonusopties, lijkt ons.

The Incredible Hulk playtech

Intensieve gokkast

The Incredible Hulk 50 lines is een spel waar je eens goed voor moet gaan zitten, wil je alles meekrijgen. Soms verschijnen er ineens bonussen waarvan je niet eens doorhad dat ze bestonden en dat is precies wat dit spel zo leuk maakt. Even een autoplay opzetten en een kop koffie gaan halen is er dus niet bij wanneer je dit spel speelt, maar dat is ook precies wat het zo interessant maakt. Als je dus een intensieve gokkast wil spelen, met veel bonussen, mooie graphics en hoge inzetten, is dit waarschijnlijk echt een spel dat je zal liggen.