The King Als je online op The King videoslot van Endorphina als ontwikkelaar in wilt gaan zetten kun je direct aan de slag gaan. Zonder een account te moeten hebben bij een casino kun je The King namelijk gratis oefenen. Tijdens het laden wordt er een tegoed toegevoegd, waar je de spelregels mee kunt leren kennen zonder dat je het risico zal lopen om geld te verliezen.

Anderzijds is het natuurlijk ook mogelijk om wel vanaf een eigen saldo in te gaan zetten. Inzetten worden bij The King geplaatst door eerst een muntwaarde in te stellen en met de LINES knop te bepalen hoeveel van de aanwezige winlijnen er geactiveerd moeten worden. Zodra je dit bepaald hebt kun je bij deze gokkast met de BET knop het aantal credits in gaan zetten om vervolgens de rollen te kunnen laten draaien.

Kwalitatieve videoslot met koningsthema

Deze The King videoslot gaat, zoals de naam al weet te vertellen, over een koning en zijn kasteel. Endorphina heeft op basis van dit thema de hele lay-out in weten te richten. Zo worden de rollen weergegeven in een stuk toren van het kasteel en zijn ook de knoppen geheel in stijl. Als je de rollen van van The King laat draaien kun je natuurlijk rekenen op allerlei verschillende thema symbolen.

Op de 5 aanwezige rollen kun je al deze symbolen gebruiken om te winnen op maximaal 10 winlijnen. Winnende combinaties worden daarbij alleen uitbetaald als een combinatie een winlijn vanaf links naar rechts weet te volgen op een winlijn. Uitbetalingen die te winnen zijn worden in een prijzentabel weergegeven, waardoor je altijd direct weet welke aantallen je van een soort voor een prijs nodig zal hebben.

Konings kroon

De kroon van de koning is bij The King als symbool toegevoegd. Deze kan winsten opleveren als je deze draait in een combinatie van minimaal 2 symbolen. Daarnaast heeft de kroon een dubbelfunctie, want dit symbool is namelijk ook te gebruiken als een Wild. Als je het Wild symbool van The King draait in een combinatie met andere reguliere symbolen zal je een prijs direct uitgekeerd krijgen terwijl je anders wellicht niet zou hebben gewonnen.

Het enige symbool dat tijdens deze speelautomaat voor vervanging uitgesloten zal zijn is de Scatter. Belangrijk om te weten is dat de vervangende symbool functie van deze kroon niet alleen interessant is voor betere winstkansen, maar dat ook de prijzen verhoogd uitgekeerd worden. Alle prijzen die je met toedoen van de Wild zijn vervangende functie weet te behalen zullen namelijk altijd verdubbeld aan je tegoed worden toegevoegd.

The King slot

Prijzen met Scatters en free games

Als je het Scatter symbool van The King gevonden hebt zal je al snel ontdekken dat je hiermee niet verplicht wordt om een winlijn te volgen. Met de Scatter symbolen kan namelijk gewonnen worden door deze op willekeurige posities van de rollen te draaien. Als je met de Scatters een prijs wilt pakken kan dat al vanaf 2 symbolen. Daarnaast kun je als je minimaal 3 Scatter symbolen weet te draaien een prijs winnen en daarbij 15 free games ontvangen.

De free games die je ontvangt kunnen geheel gratis gespeeld worden, waarbij voor het uitkeren van prijzen je laatste inzet als uitgangspunt genomen zal worden. Als je met de free games prijzen bijeen weet te spelen kun je ook hier bij The King weer rekenen op extra prijzengeld. Alle combinaties die je weet te vormen zullen de prijs namelijk met een vermenigvuldiger van maar liefst 3 keer aan je tegoed toevoegen.

Beoordeling The King videoslot

Tijdens het testen van The King hebben wij gezien dat combinaties van symbolen hier zeer makkelijk gevormd kunnen worden. Bovendien komen de Wild symbolen en Scatters regelmatig voorbij, waardoor de kansen op het behalen van een winst altijd meteen zullen stijgen.

Spelers die nog nooit op deze The King hebben altijd de mogelijkheid het spel gratis te proberen zonder enige verplicht. Volgens ons heeft Endorphina software met deze The King een leuke videoslot op de markt weten te zetten. Dit komt vooral voort uit het feit dat deze gokautomaat grafisch helemaal in orde is en dat het je ook aan de nodige geluiden tijdens het draaien van de rollen niet zal gaan ontbreken.