the love guru slot Guru Pitka, een Amerikaan die is opgevoed door guru’s, gaat terug naar Amerika om daar zijn roeping te volgen en mensen te helpen. Een van zijn eerste cliënten is een Amerikaanse topsporter met liefdesproblemen. Je kunt online gokkasten maken met zeer veel verschillende thema’s, dus Isoftbet heeft zich ook gewaagd aan deze film. The Love Guru is een humoristische film, dus we zijn benieuwd of dat ook terug te zien is in de gokkast.

Hoe ziet de gokkast The Love Guru eruit?

Een guru is een spiritueel persoon uit India. In deze gokkast zie je dan ook dat er allemaal Indiase details in verwerkt zijn. Overal zit wel een sierlijk, gouden randje omheen en de fleurige bloemen en kleurige krullen zorgen voor een leuke versiering.

De knoppen onderaan hebben een beetje de vorm van Indiase tempels van goud en zijn met roze omlijnd. Verder is er veel paars te zien. Op de achtergrond staat een versierde Indiase olifant, die ook in de film te zien is. De normale symbolen hebben ook allemaal een gouden randje, maar de bijzondere symbolen hebben dat niet. Hierop zijn verschillende personages uit de film te zien.

Deze staan op een soort van klavervorm. Guru Pitka zit hier opvallend genoeg niet bij. Er is echter wel een symbool waarop staat Guru Pitka Ashram. Ook de olifant is van de partij. Dit is de wild. Het bonussymbool is een plaatje met bloemen die bij de versieringen van de kast passen. Ook de geluiden hebben een Indiaas tintje. Tijdens de bonusronde is er muziek te horen, maar tijdens de gewone rondes hoor je op de achtergrond enkel het draaien van de rollen.

Hoe werkt de gokkast The Love Guru?

The Love Guru is een videoslot met 5 rollen en 30 winlijnen. In het spel zit een bonussymbool, een wild en een instant bonus. Als er drie bonussymbolen op de rollen verschijnen, komt de bonusronde. In deze ronde krijg je vier dozen te zien, waar je uit kunt kiezen. In deze dozen zit een geldprijs. Dit kan een grote zijn of een kleine. Hoeveel dozen je mag openen verschilt per keer. Vervolgens vallen er vier dozen bovenop. Ook hier mag je weer uit kiezen. De inhoud bepaalt hoeveel gratis spins je krijgt. Opnieuw komen er 4 dozen bij, waarbij de inhoudt staat voor hoe vaak de prijzen uit de gratis rondes vermenigvuldigd worden. Als laatste wordt er random een extra wild gekozen. Daarna beginnen de gratis spinrondes.

Opvallend is dat je bij de tweede keer in de bonusronde geen extra wild meer krijgt en bij de derde bonusronde geen doos mag openen waarin het aantal vermenigvuldigingen zit. Naast deze bonusronde, is er nog een instant bonus. Zodra het The Love Guru symbool drie keer of meer op de rollen verschijnt, vullen ze de rollen waar ze op staan, van boven tot onder op.

Vervolgens mag je een aantal The Love Guru symbolen aanklikken. Hieronder zitten prijzen, waarbij je pech kunt hebben en lage prijzen kunt aanklikken, of juist geluk kunt hebben en de hoge prijzen aanklikt. Vervolgens gaat het spel weer verder. De wild vervangt symbolen om een winnende combinatie te kunnen maken. Als de wild in een bonusronde op de middelste rol terecht komt, rolt deze zich uit over de hele rol en blijft daar de rest van de bonusrondes staan. Deze gokkast heeft geen jackpot en je kunt niet gokken met de prijs die je maakt in een spin.

Hoeveel kun je inzetten om wat liefde te krijgen?

the love guru online slot rollen The Love Guru kun je gratis uitproberen. Je kunt onbeperkt spelen met het gratis budget dat je krijgt. Vind je het leuk en wil je overgaan op echt geld, dan kun je de inzet bepalen aan de hand van een aantal instellingen.

Als eerste is er de muntwaarde. Hierbij kun je kiezen of de munten die je inzet 1, 2, 5, 10 of 20 cent waard zijn. Daarna kun je kiezen hoeveel munten je per winlijn wilt inzetten. Dit kan gaan van 1 tot en met 5 munten. Als laatste kun je bepalen met hoeveel winlijnen je wilt spelen. 1, 5, 10, 15, 20, 25 of alle 30 winlijnen. Je minimale inzet bedraagt dus €0,01 en je maximale inzet €30,-. Hoe hoger je inzet, hoe hoger de prijzen die je kunt winnen.

Wat vinden wij van The Love Guru als gokkast?

Het uiterlijk is leuk gevonden en past bij het thema van de film. Er zijn niet teveel animaties waardoor deze je ook niet afleiden of zelfs irriteren tijdens het spelen. De gokkast zelf is spannend. Sommige gokkasten geven vaak en sommige gokkasten juist bijna nooit, maar deze zit daar precies tussenin. Dat maakt deze gokkast leuk en spannend, omdat er altijd een mogelijkheid is te verliezen of juist te winnen.