Er is een nieuwe online gokkast ontwikkeld door Netent, genaamd The Phantom’s Curse. Eens per maand brengt Netent vaak een nieuwe gokkast op de markt en daar kun jij nu gebruik van maken. Als je wil weten welke symbolen er zijn, welke prijzen er gewonnen kunnen worden en hoeveel symbolen je nodig hebt om de hoofdprijs te winnen, dan heb je daarvoor de prijzentabel. Deze kun je tijdens het gratis spel al aanklikken en zo bereid je je goed voor op het spel. Er zijn bij het spel The Phantom’s Curse ook free spins die je kunt ontdekken. Je kunt op de eerste, derde en vijfde rol scatter symbolen tegen komen en dat zijn kroonluchters. Als je deze drie in beeld hebt wordt de game feature “Phantom Free Spins” geactiveerd.

Je ziet boven de rollen een kroonluchter staan en deze zit dan vast aan vijf touwen boven iedere rol. Als je dan het Phantom symbool op de rollen ziet staan dan zal deze er voor zorgen dat er een touw door wordt gesneden. Na vijf keer valt de kroonluchter uit de lucht, dit kan zorgen voor veel mooie extraatjes. Als de kroonluchter is gevallen dan zorgt dat ervoor dat de hele rol is gevuld met Phantom symbolen en dan hebben deze als functie een Wild. Er is nog veel meer wat je wil ontdekken bij deze mooie Netent gokkast.

Phantoms Curse gokkast Netent

Pick-and-Click Bonus Game

Bij The Phantom’s Curse kun je te maken krijgen met de “Pick-and-Click Bonus Game”. Deze wordt geactiveerd met de eerste rol als je hier twee gestapelde Phantom symbolen hebt. Maar ook wanneer je op de vijfde rol twee gestapelde Christine symbolen hebt staan. Je ziet dan dat de rollen verdwijnen. Daarvoor in de plaats komen dan Christine in de kleedkamer en nog een aantal rozen in beeld. Je moet daarvoor dan op de rozen klikken en dan kun je munten met winst behalen. Je kunt dan ook het “X” symbool tegen komen, dit is erg gunstig. Hierdoor kun je namelijk naar het 2e level komen van de bonus. Daarbij zie je dan Christine voor drie spiegels zitten. Je mag er dan zelf eentje kiezen en daarbij zijn de uitkomsten: x1, x2 en x3.

Masked Phantom Re-Spin

Er is ook nog een derde game feature en dat is de “Masked Phantom Re-Spin”. Dit kan geactiveerd worden wanneer je op de eerste rol twee Phantom symbolen hebt staan en op de vijfde rol twee Mask symbolen ziet staan. Deze krijgen dan de functie van een wild en blijven dan plakken, je krijgt dan een re-spin en zo heb je nog een grotere kans op winst.

Netent slots ontdekken

Netent heeft veel mooie slots die je allemaal wil ontdekken. Iedere maand is het weer tijd om een nieuwe gokkast te proberen en daarbij kun je dus veel geld verdienen. Maar er kan ook gratis geoefend worden, omdat je free spins krijgt als er nieuwe slots zijn ontwikkeld. Hierdoor kun je eerst gratis kijken wat de voordelen zijn, welke symbolen je nodig hebt en welke prijzen er gewonnen kunnen worden. Bereid je goed voor op alle spellen, zodat je voor jezelf een keuze kunt maken welke slots er bij je passen. Een slot met een film thema of toch iets anders? Je hebt genoeg kansen om alles te ontdekken dus pak deze en bekijk het aanbod Netent gokkasten.