Spannende zee avonturen

The voyages of Sinbad is een videoslot gemaakt door 2 by 2 Gaming en draait op het Leander Games platform, het heeft een wiel met vijf rollen en twintig verschillende winlijnen. Het spel is gebaseerd op de avonturen van Sinbad, de meester van de zeven zeeën. In dit spel kun je gratis draaien, speciale symbolen, een wild (joker) en ook verdubbelaars winnen.

The voyages of Sinbad

Wie kent Sinbad niet

Het spel gaat over Sinbad, een fictief karakter dat al decennia lang bestaat. Hij was erg populair, zo erg zelfs dat een televisieserie van is gemaakt. Sinbad is de meester over de zeven zeeën, hij is een legendarische kapitein met een schip vol met loyale bemanning. Zijn avonturen op zee en op land zijn legendarisch en hebben de harten van vele veroverd. Het hele uiterlijk van het spel is gebaseerd op de avonturen en op de zeeman. De visuals zien er ongelofelijk mooi uit, met draken, zeepaarden, ogers, boten, zakken met goud, een gouden kompas en nog meer mythische wezens.

Symbolen die passen bij zeeroven

Het spel heeft twintig winlijnen, maar spelers kunnen zelf aanpassen hoeveel winlijnen zij mee willen laten meespelen. Aangeraden wordt dat je nauwkeurig en zorgvuldig je inzet en de spelinstellingen aanpast voordat je gaat spelen. Op deze manier voorkom je verspilde en ongewilde inzetten. Een munt heeft de waarde tussen de 0.01 en 10.00. Wanneer je vijf symbolen krijgt die het meeste waard zijn op een winlijn wordt de waarde van de munt verdubbelt tot wel tweeduizend keer.

Deze jackpot is één van de grootste in vergelijking met andere videoslots. Het spel heeft één wiel met vijf rollen met elk een rij met drie symbolen. In totaal heb je dus vijftien symbolen op het hele wiel. Om te kunnen winnen moet je vijf van dezelfde symbolen, of jokers, aansluitend aan elkaar op het hele wiel hebben staan. Voor een winnende combinatie moeten de symbolen dus met elkaar in contact staan. Dit wel zeggen dat vijf symbolen naast elkaar op welke rij dan ook een winnende combinatie geeft.

Maar wanneer dit niet het geval is moeten de symbolen minimaal één hoogte in rij verschillen. Stel je hebt een winnend symbool in het midden van je eerste rol, dan is het winnende symbool op de aansluitende rol altijd in contact met het winnende symbool op de eerste rol. Stel het winnende symbool op de tweede rol zit op de bovenste rij, dan moet moet op de derde rol het winnende symbool ook op de bovenste rij zitten of op de middelste. Als het winnende symbool op de onderste rij zit dan kan er helaas geen winnende combinatie gevormd worden.

Door de creativiteit gaat het alle andere slots voorbij

Ondanks dat The Voyages of Sinbad de functies heeft van een reguliere videoslot gaat Sinbad aan al deze slots voorbij door zijn creativiteit. Het spel ziet er echt waanzinnig uit. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. Het logo van The Voyager Sinbad heeft verschillende rollen in het spel. Het is zowel de wild (de joker) de Scatter en het Bonus symbool en dat allemaal tegelijk. Als joker kan het elk symbool aannemen, behalve de mysterieuze Scatter.

The voyages of Sinbad gokkast

Als een scatter is dit symbool namelijk de verdubbelaar. En als laatste staat dit symbool ook nog eens voor het Bonus symbool en kan je in deze vorm tot twaalf gratis draaien geven. De gratis draaien worden vergezeld met een verdubbelaar van twee. Hier bovenop kan er tijdens een bonus spel ook nog eens een mysterieus symbool verschijnen waardoor je nog eens extra cash prijzen kunt winnen ook nog.

Veel spelers vinden het verwarrend dat het logo meerdere betekenissen heeft. Maar dat zou je niet tegen moeten houden om dit spel te spelen. Dit spel kan je op geen manier oplichten, dus laat de computer zijn werk doen. Je bent niet alleen aan het spelen, maar je kunt tegelijkertijd ook nog genieten van de avonturen van Sinbad.

2 by 2 Gaming

2 by 2 Gaming heeft geen uitgebreid portfolio als het aankomt op videoslot creaties, maar de handvol spellen die ze gemaakt hebben, hebben ze gemaakt met grote aandacht voor de detail. Veel spelers die dit spel leuk vinden om te spelen vinden avonturen spellen interessant. Als Sinbad niet de hoofdrolspeler was is dit spel was het waarschijnlijk al vergeten. Door de verwarring met het logo dat voor zo veel verschillende functies staat en verder weinig extra functies is het spel niet heel spannend.

Een kleine samenvatting

Het spel is The Voyages of Sinbad, een spel van 2 by 2 Gaming met een automatisch draai systeem, je hoeft niks te downloaden. Je kunt al inzetten vanaf 0,01 en maximaal tot tweehonderd. Het spel heeft twintig verschillende winlijnen. Je maakt tijdens dit spel kans op gratis draaien en verschillende bonus rondes. Ook bevat het spel een wild die alle andere symbolen kan aannemen, op het mysterieuze symbool na. Dit mysterieuze symbool komt langs in de bonus rondes en kan nog eens wat extra cash prijzen opleveren.