the warriors slotIn 1979 kon je genieten van de film The Warriors. Een spannende film over straatbendes in New York. Dat er online gokkasten gemaakt worden van moderne films en series is voor te stellen, maar 1979 is een eind terug. Echter als je de film vroeger gezien hebt, moet je deze gokkast ook zeker eens bekijken. Isoftbet doet normaal gesproken goed z’n best er een mooie gokkast van te maken.

Hoe ziet de gokkast The Warriors eruit?

Wat meteen opvalt is dat het uiterlijk van deze gokkasten niet heel veel om het lijf lijkt te hebben. De titel van de kast staat bovenaan, in het lettertype zoals het ook voorop de filmposter staat. De hoofdkleur van deze gokkast is donker blauw tegen een zwarte achtergrond. Opvallend zijn de knoppen onderaan, in de typische jaren ’70 kleuren geel en oranje. De normale symbolen hebben vrolijke kleuren en moeten er waarschijnlijk uitzien alsof ze met graffiti op de achtergrond gespoten zijn.

Het idee is wel te zien, maar het is niet helemaal goed uit de ‘verf’ gekomen. Naast de normale symbolen zijn er ook personages uit de film te zien en het logo van de bende, The warriors zelf. Tijdens de gratis spin ronde wordt de hoofdkleur rood en klinkt er muziek uit de film. Tijdens de normale rondes is er nauwelijks geluid te horen, op het draaien van de rollen na. Zodra je iets wint hoor je een triomfantelijk geluidje, al kan ik niet precies zeggen of die bij de film past of niet.

Hoe werkt The Warriors?

The Warriors is een videoslot met 5 rollen en 243 mogelijkheden tot het verkrijgen van winnende combinaties. Het spel heeft zowel wilds als scatters. De wild, in de vorm van twee hoofdrolspelers kan een ander symbool vervangen, om zo een winnende combinatie te maken.

De scatter, in de vorm van het logo van The Warriors, zorgt voor een free spin ronde. Deze ronde begint interessant, omdat je zelf een gooi mag doen naar het aantal gratis spins, hoe vaak de winst verdubbeld wordt en welke symbolen ‘gestacked’ kunnen worden. Dat wil zeggen, dat ze op de hele rol te zien zijn. De gokkast heeft helaas geen jackpot en je kunt ook niet gokken met je prijs.

De inzet

the warriors videoslot De inzet kun je behoorlijk variëren. Als eerste kun je aangeven hoeveel de muntwaarde is. Hierbij kun je kiezen uit 1, 2, 5 of 10 cent per muntje. Vervolgens kun je aangeven hoeveel muntjes je wilt inzetten. Het laagste aantal is 50, dus met een muntwaarde van €0,01 ben je per draai €0.50 kwijt. Het hoogste aantal is 25 muntjes, waardoor je met een muntwaarde van €0,10 per draai €25 kunt inzetten. Hoe hoger je inzet, hoe hoger de winst is die je kunt maken.

Als je de gokkast eerst even wilt uitproberen zonder meteen geld in te zetten, dan kun je ook gratis gebruik maken van de kast. Bij sommige gokkasten zit hier een limiet aan, maar bij The Warriors is dat niet het geval. Je kunt onbeperkt gratis spelen. Logischerwijze word je in de gratis modus ook niet uitbetaald als je winst hebt behaald.

Wat vinden wij van The Warriors als gokkast?

De gokkast ziet er als eerste niet enorm uitnodigend uit. Het design lijkt vrij eenvoudig en doet naar mijn mening de film ook niet echt recht. Als je de film ooit gezien hebt is het misschien leuk deze gokkast eens te proberen, maar anders is sowieso het uiterlijk niet echt een reden om te spelen. Het spelen zelf valt ook wat tegen. Er zijn 243 manieren om winnende combinaties te verkrijgen, maar bij andere gokkasten met evenveel wincombinaties, was het toch makkelijker om er wat geld uit te halen.

Vaak moet je het uiteindelijk hebben van de gratis spins en andere bonusspellen, echter gaat dat bij deze gokkast ook niet geheel op. Het is leuk dat je enigszins zelf een hand hebt in het aantal spins, de stacked symbols en de multiplieer, maar uit eindelijk moet je wel erg veel geluk hebben, wil je ook daadwerkelijk een leuk bedrag winnen. Kortom, als je de film gekeken hebt is het misschien leuk om de gokkast eens te proberen, maar ik zou dat vooral gratis doen.