De witte wolf

The White Wolf is de naam van deze gokkast van EGT. Het thema van de kast zijn de Indianen uit Amerika. De kaarten hebben onder andere afbeeldingen van totempalen, Indianen, bijlen, vredespijpen, uiteraard de witte wolf en een adelaar. De andere kaarten zijn letters en cijfers bij deze gokkast. Het ziet er allemaal leuk uit en er zijn ook typische geluidseffecten bij de kast. Verder zijn er ook wat simpele animaties, die het spel net wat meer dynamiek lijken te geven. Vooral de witte wolf is een leuke kaart in dit spel.

Het spel

The White WolfIn het geval van The white wolf speel je met 1, 3, 5, 7 of 10 lijnen. Wanneer je met 10 lijnen speelt kun je 10, 20, 50, 100 of 200 credits inzetten bij dit spel. Dat is redelijk gemiddeld en is voor de meeste spelers prima. Wat dat betreft valt er niets te klagen aan dit spel.

Verder zijn er, zoals normaal, 5 rollen bij deze videoslot. Het spel bestaat uit 13 verschillende kaarten. Daarvan is er een de Scatter kaart en een de Wild kaart. De witte wolf staat op de Wild kaart en kan je zomaar een dubbele winst opleveren. Als je een winnende combinatie hebt, dan wordt deze van links naar rechts uitbetaald. Echter in het geval van een Scatter is dat precies andersom, maar dat is de enige uitzondering.

De regels van The white wolf

Wanneer je een Scatter krijgt, dan wordt de winst daarvan bovenop de gewone winst gerekend. Verder krijg je altijd de hoogste en langste winnende combinatie uitbetaald. Wanneer jij de witte wolf tegenkomt in een winnende combinaties, dan zal je winst verdubbeld worden. De regels zijn dus simpel en duidelijk. Ook dat is een positief punt aan deze kast.

Gratis spelronden verdienen

Het verdienen van gratis spelronden is een van de leukste mogelijkheden in The white wolf. Wanneer je een winnende combinatie hebt met 3 of meer Scatters, dan krijg je 15 gratis spelronden. Die worden overigens automatisch gespeeld en kun je beginnen door op start te klikken. In sommige gevallen kun je zelfs nog op de totale winst uit die 15 ronden Gamble toepassen.

Daarvoor mag je niet een te hoge winst hebben tijdens de gratis spelronden, wat uiteraard jammer is. De winnende combinaties die je tijdens deze ronden krijgt worden ook nog eens verdriedubbeld. En je kunt ook opnieuw 15 gratis speelronden verdienen tijdens de gratis speelronden. Dit is dus altijd een leuke gebeurtenis tijdens een spel en je kan er ook een mooie winst uit halen.

Toegang tot het Jackpot Card Bonus spel

Ook The white wolf geeft je toegang tot dit bonus spel. Het is niet zeker dat je hier een spel van mag spelen, maar je maakt er wel kans op. Dat is zeker een toegevoegde waarde van deze kast, want een gratis extra spelletje met jackpot prijzen is natuurlijk mooi mee genomen. Binnen dit aparte spel heb je ook nog eens verschillende levels, die iedere keer een hogere Multiplier hebben.

The White Wolf gokkast

Conlusie

The white wolf is een van de leukere gokkasten. Je wint regelmatig en maakt een kans op gratis spelronden. Vooral de gratis spelronden maken dit een hele interessante gokkast, want je kunt in zo’n ronde een flinke winst in een keer binnenhalen. Het kan toeval zijn, maar dit spel lijkt bovengemiddeld vaak gratis spelronden uit te keren.

Het is dus niet onlogisch om dit een leuke kast te vinden. Uiteindelijk is gokken natuurlijk vooral leuk wanneer je ook wat wint. Wanneer het thema je ook aanspreekt, dan is The white wolf zeker een videoslot om een poging te geven. Hoeveel kun jij verdienen op de eeuwige jachtvelden?