Thief is een online gokkast van NetEnt die je speelt op vijf rollen met drie rijen en vijfentwintig vaste winlijnen. De gokkast speelt zich af in een futuristische setting, wat je misschien niet zou verwachten met Thief als titel. Je moet als vrouwelijke dief de kluis zien te kraken met de meest moderne middelen tot je beschikking. Als je dat lukt, kan je tot 68550 munten winnen met je grootse roof ooit!

thief

Thief symbolen en Wilds

De beste betalende symbolen op deze online videoslot zijn de moderne hulpmiddelen die de dief nodig heeft om de kluis te kraken. Voor de kleine betalingen vind je zoals gewoonlijk bij NetEnt de kaartsymbolen A-K-Q-J-10 op de rollen. De vrouwelijke dief vind je ook op je scherm en is tevens het Wild symbool slingerend aan een kabel. Dit symbool vervangt alle andere symbolen behalve de Scatters. Tijdens de normale weergave kan je mooie prijzen winnen als het Expanding Wild symbool verschijnt op rollen 2, 3 en 4. Deze Wild is speciaal, want hij kan zich uitbreiden over de hele rol voor het creëren van meer winstkansen op een beschikbare winlijn. Dit zie je pas echt goed als je meerdere Wilds op de drie rollen krijgt.

Free Spins Met Drie Scatters

De gratis spins bonus kan worden geactiveerd door zowel de normale Scatter, de Adrenaline Scatter of een mix van beide. Je wordt dan beloond met 10 gratis spins als de Scatters tegelijk verschijnen op rol 3, 4 en 5.

thief character

Als het je lukt om 3 Adrenaline Scatters te draaien krijg je een extra diamant symbool dat je flinke geldprijzen kan opleveren tot 5000 munten voor 5 diamanten! Tijdens de Free Spins is het mogelijk om nog een keer 10 gratis spins te verdienen door nog een keer minimaal 3 Scatters te draaien. Volgens de opgave van NetEnt betaalt deze gokkast je bijna 97% terug uit. Dat is erg hoog, dus verwacht veel prijzen tijdens het spelen! Inzetten om echt geld kan vanaf 20 cent per spin. Een echte dief kan dit opvoeren tot €125 per draai wat je enorme winsten kan opleveren!

Conclusie

Thief ziet er mooi uit met een spannende 3D achtergrond. Het populaire kluiskraak thema spreekt de meeste spelers wel aan, maar Thief is misschien iets te modern. Met het hoge uitbetalingspercentage kan je veel prijzen verwachten en daar wordt iedereen blij van. Het kan soms wel lang duren voordat je de bonus ronde activeert, maar als dat dan lukt kan je een flinke buit binnenslepen. Thief is zeker niet de beste NetEnt gokkast volgens ons, maar wel het spelen waard.