Thrill Spin is een online videoslot van NetEnt die je meeneemt naar een pretpark om je veel plezier te bezorgen. De aanwezige symbolen hebben dan ook alles met dit thema te maken. Deze gokkast heeft 5 rollen, 3 rijen en 15 winlijnen versiert met 3D-graphics en klassieke pretpark symbolen. Geniet van de Wilds, Scatters, Multipliers en Free Spins op de Thrill Spin gokkast!

thrill spin

Thrill Spin spelen

Als je gek bent op achtbanen en pretparken, dan is de Thrill Spin videoslot iets voor jou. Symbolen die je tegenkomt tijdens het spelen zijn het reuzenrad, kaartjes voor de attracties, het paard van de draaimolen, ijsjes, lolly’s, hotdogs, frisdrank en het spookhuis. De geluiden die je hoort zijn van een overvol pretpark. Door de vele prijzen is de Thrill Spin erg leuk om te spelen. Speel deze online gokkast om echt geld vanaf 30 cent voor alle 15 winlijnen. De maximale inzet is €37.50 per draai, maar gratis spelen kan natuurlijk ook.

Extra’s

Deze gokkast van NetEnt is uitgerust met een aantal functies om het spelen nog plezieriger te maken. Klik op ‘auto Play’ en speel maximaal 1.000 rondes zonder dat je zelf hoeft te klikken. Een andere handige functie van Thrill Spin is de vaardigheid stop spin knop. Als je op de spin knop klikt tijdens het draaien, stopt hij en geeft je het gevoel van behendigheid. Klik voor alle betalingen linksonder op de uitbetalingstabel. Hier vindt je alle informatie over de symbolen, winnende combinaties, uitbetalingen, en speciale functies zoals Wild symbolen, Scatters, Multipliers en Free Spins.

thrill spin hotdog

Bonus

Thrill Spin is voorzien van Wilds, Scatters en Free Spins om je nog meer spanning te geven tijdens het spelen. Het Wild symbool(rollercoaster karretje) vervangt ieder ander symbool met uitzondering van Scatters om winnende combinaties te maken. Alle winsten die worden gemaakt met Wild symbolen worden verdubbeld. De Scatter symbolen(man met ballonnen) zorgen voor nog meer opwinding. Drie Scatters activeren 15 Free Spins en Free Spin winsten worden verdrievoudigd.

Conclusie

Thrill Spin is een vrolijke gokkast met een mooi thema dat veel spelers zal aanspreken. Als je een winnende combinatie draait hoor je de grappige geluiden van een echt pretpark. De winlijnen zijn aangegeven als gekleurde ballonnen wat alles nog mooier maakt. Om grote winsten te behalen moet je wel de Free Spins ronde activeren, want dan wordt het pas echt een pretpark!