De Thunderstruck II is een videoslot van top online casino software ontwikkelaar Microgaming. Het spel werd in mei 2010 gelanceerd en is uitgegroeid tot een van de meest gespeelde online gokkasten. De Thunderstruck II videoslot beschikt over vijf rollen en 243 manieren om te winnen. Je kunt tot 300 credits tegelijk inzetten, wat je €15 per draai kost.

De Thunderstruck II videoslot speel je met de goden

De Thunderstruck II videoslot heeft als centraal thema de Noorse mythologie wat betekent dat je de bekende Noorse goden Odin, Thor en Loki kan tegenkomen op de rollen. Het Thunderstruck II logo telt als het wild symbool op deze mooie gokkast en vervangt alle andere symbolen, behalve het Thor’s Hammer symbool. Het wild symbool telt niet tijdens de Wildstorm, dit is een extra bonus functie die willekeurig wordt geactiveerd. Met deze functie verdien je 1 gratis spin met maximaal 5 rollen die helemaal wild worden.

Thunderstruck II

Als je 4 of meer rollen helemaal wild ziet worden, kan je jezelf voorbereiden op grote prijzen. Inzetten op De Thunderstruck II videoslot kan al vanaf 0.30 cent per draai. Voor de mensen die echt willen gokken is er een inzet van 75 euro per spin mogelijk! Het is natuurlijk logisch dat je dat ook onmenselijk grote prijzen kunt winnen met de goden!

Veel gratis spins

Het belangrijkste kenmerk van de Thunderstruck II videoslot is de Big Hall of Spins feature. Met deze bonusfeature krijg je gratis spins met een Multi niveau element. Om toegang tot de functie te krijgen moet je 3 of meer Bonus Hammer symbolen zien te krijgen op de rollen.

Je zult merken dat er 4 niveaus zijn in deze bonus feature. Met deze bonus kan je zeer mooie prijzen winnen zoals 10 gratis spins en een x5 multiplier op alle winsten. Het mooie is dat je tijden deze bonusronde nog meer gratis spins kunt krijgen als je geluk hebt. Met de Loki bonus wordt je beloond met 15 gratis spins en de Wild Magic functie. The Wild Magic symbolen op de middelste rol transformeren symbolen in extra wilds.

ThunderstruckII videoslotMet de Odin bonus krijg je 20 gratis spins en de Wild Raven bonus. De Odin’s Raven symbolen kunnen willekeurig draaien in 2x of 3x multipliers voor mega prijzen. Als je er twee krijgt profiteer je van een x6 multiplier! Het is dan ook begrijpelijk dat je dan de kans hebt op echt goddelijk prijzen! Zodra je alle 4 niveaus hebt gehaald kan je zelf kiezen naar welk niveau je gaat in de Great Hall of Spins.

Ook al bestaat de Thunderstruck II videoslot al enkele jaren, het is nog steeds een van de meest gespeelde online gokkasten van Microgaming. De trend is wel dat veel mensen overstappen naar de online speelautomaten met een progressieve jackpot. Iedereen hoopt toch dat hij die miljoenen jackpot een keer pakt. En het is ook zo dat die jackpot een keer moet vallen, en waarom niet bij jou?