Titan Storm nextgenSpelen op deze Titan Storm van NextGen Gaming zal een strijd worden op zich. In een unieke omgeving lijken vele sprookjes namelijk samen te komen voor een heuse titanenstrijd. Als je Titan Storm gaat spelen kan dit op een aantal verschillende manieren. Om te beginnen ben je in de mogelijkheid om dit spel gratis te spelen, waarbij je aangaande de mogelijkheden om in te zetten geen enkele verplichtingen zal hebben. Anderzijds kun je natuurlijk ook met eigen geld gaan spelen, waarvoor je ingelogd zal moeten zijn en speeltegoed beschikbaar zal moeten hebben.

Als je voor geld gaat spelen is het belangrijk om te weten dat het aantal winlijnen vaststaat en je alleen de inzet zal kunnen bepalen door een instelling te kiezen voor de muntwaarde. Deze zijn bij deze gokkast beschikbaar van 1 cent tot en met 2 euro. Zodra je in gaat zetten zal je zien dat binnen de limieten bepaald is dat er een minimaal bedrag van 25 cent per draai gespeeld moet worden. Voor spelers met een wat hoger budget zal het mogelijk zijn om een maximale inzet van 50 euro per draai op de rollen van deze speelautomaat te plaatsen.

Win bij Titan Storm op 243 verschillende manieren

Wat je niet vaak tegenkomt bij de spellen van NextGen, maar wel bij Titan Storm, is dat er geen gebruik gemaakt wordt van winlijnen maar van winmanieren. Op deze videoslot zal je gaan spelen op 5 rollen met 15 symbolen. Om prijzen te kunnen winnen hoef je dus geen winlijn te volgen, maar mag je soortgelijke symbolen draaien op aaneengesloten rollen om een uitbetaling te winnen. Een combinatie zal hiervoor uiteraard wel altijd gestart dienen te worden vanaf de eerste rol en kan vanaf daar op 243 verschillende manieren een winst opleveren.

Dankzij het feit dat er van verschillende symbolen gebruik gemaakt wordt zal je bij Titan Storm uiteraard heel wat kleine en grote prijzen binnen kunnen gaan halen. Door op de info button te klikken zal er een uitbetaalschema geopend worden. Zodra deze in beeld is kun je zien welke combinaties er van een soort gedraaid zullen moeten worden om een prijs aan je tegoed uit te kunnen laten keren. Zo ben je dus altijd vooraf en tijdens het spelen geheel op de hoogte.

Wild feature

Het Wild symbool van Titan Storm wordt gevormd door een personage als Zeus. Hij kan op de rollen alle andere symbolen vervangen om een prijswinst te behalen. Waar normaalgezien Wild symbolen niet in staat zullen zijn om Scatters te vervangen is dit wel het geval bij deze slotmachine.

Gezien het feit dat je de Wilds alleen kunt draaien op de rollen 2, 3 en 4 zal je geen eigen combinaties tot een uitbetaling kunnen laten komen, wat betekend dat deze Wild alleen beschikbaar is als vervanger. Je kunt hiermee een combinatie van reguliere symbolen dus afronden, maar ook een verlenging van een combinatie veroorzaken en hiermee mee prijzengeld innen.

Titan Storm online slot

Titan Storm free games feature

Het Scatter symbool dat je bij Titan Storm kunt draaien wordt gevormd door de gigantische poort die je te zien kunt krijgen. Als je 3 van deze symbolen weet te draaien zal je om te beginnen eerst een prijs aan je tegoed ontvangen en vervolgens ook nog eens verblijd worden met 10 free games. Belangrijk is natuurlijk dat Wild symbolen ook als Scatter gedraaid kunnen worden. Free games kunnen bij Titan Storm dus ook worden gewonnen door middel van een combinatie van Wild symbolen en Scatters.

Als je de 10 free games gaat spelen kun je rekenen op het winnen van hogere prijzen, die bovendien gratis worden uitgekeerd met je laatste inzet als uitgangspunt. Prijzen die je weet te vormen zullen altijd uit worden betaald met een vermenigvuldiger van maar liefst 5 keer. Bovendien kunnen er 10 extra free games gewonnen worden, waarvoor ook weer 3 Scatters of een combinatie van Scatter symbolen en Wilds gedraaid zal moeten worden.

Beoordeling

Na het spelen van deze Titan Storm videoslot kunnen wij zeer zeker concluderen dat het spel uniek is. Dat je winsten kunt behalen op aaneengesloten rollen zonder winlijnen lijkt erg gunstig uit te pakken en kan op die manier mooie winsten genereren. Als je gaat spelen zal je dankzij de extra functies die voor Titan Storm toegepast zijn uiteraard ook een stap verder kunnen komen en zijn er zo mogelijkheden genoeg te vinden om het spel winstgevend af te kunnen sluiten.