Onder de spellen van ontwikkelaar Playtech zijn heel wat slots te vinden die met een jackpot zijn uitgerust. Vandaag kunnen wij je het heugelijke nieuws brengen dat de totale waarde van de jackpots gestegen is tot ruim 13 miljoen euro.

Samen de jackpot vullen

Deze totale jackpot heeft betrekking op de progressieve jackpot slots die je van Playtech online kunt spelen. Dit betekend dat iedere speler met zijn of haar inzet een steentje bij zal dragen aan de jackpotbedragen. Van elke inzet zal er door het casino namelijk een percentage aan een spel toegevoegd worden.

Beach life

Onder de vele jackpot gokkasten van Playtech zijn natuurlijk een aantal bekende titels te noemen. Een spel dat erg populair is en vaak hoge jackpots verzorgd is de Beach Life slot. Sinds de lancering in 2009 heeft de ontwikkelaar voor dit spel al bijna 20.000 winsten uitgekeerd.

De hoogste jackpot die gewonnen werd was daarbij een bedrag van ruim 5 miljoen pond, omgerekend zo’n 7 miljoen euro! De laatste jaren zijn ook andere jackpotbedrag op dit spel gewonnen. In de top 5 van hoogst uitgekeerd jackpot bedragen bij Playtech heeft Beach Life 4 bedrag om zijn naam staan. Een andere populaire videoslot met jackpot is Sweet Party.

Hoogste jackpot

Dat Beach Life het meest populaire spel is wordt wel bewezen door het feit dat op dit spel momenteel de jackpot het hoogst is. Waar normaal eens in de 24 weken de jackpot in keer viel is nu, na ruim een jaar, de jackpot van dit spel nog steeds niet gevallen. Ondertussen is het bedrag dan ook opgelopen naar ruim 3,5 miljoen euro! Dit zijn bedragen die uiteraard de moeite waard zullen zijn om eens een keer voor mee te spelen.