In de Treasure Room videoslot van Betsoft ben je op zoek naar een legendarische schat in een oude tempel. Op je weg ben je veel hindernissen en gevaren tegengekomen, maar eindelijk heb je hem gevonden: de Treasure Room gevuld van boven naar beneden met goud, juwelen en onbetaalbare artefacten.

De Treasure Room videoslot geeft je de kans om alle rijkdom te krijgen, zonder dat je daarvoor je luie stoel hoeft te verlaten. Er is geen limiet aan de rijkdom die je kunt winnen met deze gokkast, met al haar geheimen en verborgen functies.

De Treasure Room videoslot spelen

De Treasure Room videoslot is een 3D gokkast van Betsoft Gaming met leuke(en niet meer dan dat) animaties en geluiden en een paar bonus games. De Treasure Room videoslot heeft wel een paar functies die niet vaak worden aangetroffen bij andere Betsoft games. Het is namelijk een online gokkast met 5 rollen en 20 winlijnen, in tegenstelling tot de meeste Betsoft gokkasten die 30 winlijnen hebben.

Spelers kunnen inzetten vanaf 2 cent tot maximaal 100€ per ronde. Er zijn acht verschillende standaard symbolen te vinden op de rollen. Deze variëren van de lagere waarde symbolen zoals een zandloper en een kaart. Voor de beste prijzen moet je de schatkist op de rollen krijgen, maar symbolen als de diamanten, gouden munten en andere juwelen betalen ook zeer goed uit.

treasure room betsoft

Speciale functies van de Treasure Room videoslot

Als je drie of meer kalender symbolen willekeurig op de rollen ziet verschijnen, activeer je het tweede scherm bonusspel. In dit spel zie je drie deuren die elk een juweel of een andere schat verborgen houden. Je krijgt de kans om alle drie de deuren te openen, die voor mooie geldprijzen zullen zorgen. Het volgende bonusspel is het zwaard en schild Instant Bonus spel.

Als je drie of meer zwaard en schild pictogrammen op een actieve winlijn ziet, dan activeer je het “click me” spel. Klik op een van de symbolen voor een directe prijs. Afhankelijk van het aantal lijnen dat je hebt gespeeld, kan deze bonus variëren van 125 tot 5000 credits.

Tenslotte heeft de Treasure Room videoslot ook nog een progressieve jackpot! Als je met de maximale inzet speelt en vijf schatkisten weet te draaien, dan heb je de progressieve jackpot gewonnen samen met eventuele andere prijzen die je al hebt gewonnen.

Conclusie

Hoewel de graphics, animaties en game Play van de Treasure Room videoslot een beetje simpel overkomen is het toch een vermakelijke gokkast met verschillende bonus games en speciale functies. De Treasure Room videoslot is een wat oudere online gokkast van Betsoft en dat zie je ook. De wat nieuwere slots van Betsoft zijn grafisch veel mooier. Neemt niet weg dat deze gokkast ook een progressieve jackpot heeft, iets wat zeldzaam is bij Betsoft casino’s. En hoewel het geen levens veranderende jackpot is, is hij toch de moeite waard om te winnen.