Treasures of TombsWe zijn wellicht allemaal wel bekend met het verhaal van Indiana Jones. Het thema van deze video slot, die ontwikkeld is door Playson, sluit eigenlijk heel goed hierbij aan. In dit geval bevind je jezelf in een tombe, waar je met een vrouwelijke avonturier op zoek zal moeten gaan naar de schat. Bij het spelen van deze video slot zijn val van gewone symbolen te draaien, maar ook Wilds en Scatters kunnen voor jou de winsten binnen halen. Om het geheel van deze Treasures of Tombs video slot spannend te maken zijn er verschillende mogelijkheden om een winst binnen te halen. Het draaien van de rollen wordt ondersteund door verschillende grafische effecten en ook de geluiden die tijdens dit spel aanwezig zijn weten de spanning er goed in te brengen.

Vorm winnende combinaties met reguliere symbolen en Wilds

Alle symbolen die je bij het draaien van de 5 rollen van Treasures of Tombs tegenkomt zullen in staat zijn om een winst op te leveren. Het mysterieuze gouden symbool dat je bij Treasures of Tombs kunt draaien wordt daarbij gebruikt als Wild. Deze kan niet alle symbolen vervangen, maar wel een aantal. De symbolen die exact door de Wild vervangen kunnen worden zijn bovendien goed terug te vinden onder de help knop in de prijzentabel.

Om met een Wild te kunnen winnen moet je deze als een eigen combinatie draaien of als vervangend symbool. Om als een vervanger op te kunnen treden moet de Wild natuurlijk wel gecombineerd worden met een aantal soortgelijke reguliere symbolen. Om een prijs uitbetaald te krijgen geld er voor zowel reguliere symbolen als Wilds een vaste regel. Winnende combinaties kunnen bij de Treasures of Tombs video slot namelijk alleen gedraaid worden van links naar rechts. Daarnaast moet een combinatie altijd uit meerdere symbolen bestaan en starten vanaf de eerste rol.

Win free spins voor nog meer winst

Bij het spelen van Treasures of Tombs zal je snel ontdekken dat er niet een specifieke Scatter aanwezig is. De gouden symbool heeft dan ook meer functies en zal bij 3 symbolen of meer 10 free spins opleveren. Deze worden gespeeld op basis van je laatste inzet en er zal uiteraard geen geld van je eigen tegoed worden afgehaald. Tijdens het spelen van de free spins kan het Wild symbool wel alle symbolen van het spel vervangen om een winst op te leveren. Bovendien kun je tijdens deze free spins je tegoed aan free spins verhogen door weer minimaal 3 gouden symbolen op de rollen te draaien. Achter elkaar zijn er dus heel wat prijzen te winnen zonder dat er geld voor moet worden ingezet.

Treasures of Tombs gokkast

Verschillende inzetten zijn mogelijk

Je kunt Treasures of Tombs gratis spelen om het spel te leren kennen, maar ook als je geld wilt winnen zijn er volop mogelijkheden bij deze slotmachine te vinden. Om een inzet voor geld te kunnen plaatsen moet je eerst bepalen met welke muntwaarde je wil gaan spelen. Muntwaardes kan je instellen van 1 cent tot en met 5 euro. Daar deze video slot met 9 winlijnen gespeeld wordt zal je met 9 cent als minimale inzet moeten gaan spelen.

Uiteraard mag je met minder winlijnen spelen, maar dit is natuurlijk niet aan te raden. Kies je voor de maximale muntwaarde van 5 euro? De inzet die dan per draai geplaatst kan worden is een maximum bedrag van 45 euro. Met je inzet kan je door de spin knop te gebruiken de rollen laten draaien. Je kunt bij Treasures of Tombs ook kiezen voor een autoplay, waardoor de rollen alles automatisch zullen doen tot je het zelf weer over wenst te nemen.

Beoordeling

Voor diegene die Treasures of Tombs willen gaan spelen zijn er vele mogelijkheden. Met ieder budget kan je jezelf wel aan een inzet wagen en ook voor een gratis spel zijn er mogelijkheden. Deze video slot is in zijn uitvoering erg interessant. Spelen is leuk door de vele grafische effecten, maar vooral ook spannend door alle geluiden die bij dit spel toegepast zijn. Wil jij ook een leuk spel spelen met kansen op winst? Treasures of Tombs is een echte aanrader voor iedereen, of je nou kiest voor het gratis spelen of voor spelen met echt geld.