De Trolls online gokkast van NetEnt heeft als thema de trollen die je vooral uit de Scandinavische landen kent. Vroeger dacht men daar dat deze wezens echt bestonden, en de reputatie van de trollen was niet al te best. Ze waren altijd in het donker actief omdat ze niet tegen licht kunnen.

trolls

Trolls spelen

Deze gokkast speelt zich af in een donker bos met mooie graphics en geluiden. Je speelt Trolls op 5 rollen, 3 rijen en 20 instelbare winlijnen. Op je scherm zie je diverse soorten trollen zoals de koning Troll, moeder Troll, Troll krijger, stenen Troll, baby Troll en de Gnome. Deze trollen zijn ook de beter betalende symbolen. Voor de kleine prijzen heb je de kaartsymbolen A-K-Q-J-10 weergegeven in hout wat precies bij het thema past. Wil je precies weten wat alle betalingen zijn? Klik dan linksonder op Paytable.

Speciale Features

Op de Trolls gokkast zitten een paar leuke extra’s waar je veel geld mee kunt winnen. Als eerste is er de Wild(boomstronk) die alle andere symbolen vervangt behalve het Scatter symbool. Daarnaast worden alle winsten met Wilds verdubbeld wat je nog meer winst kan opleveren. Voor 5 Wilds op de rollen krijgt je maar liefst 10.000 munten uitgekeerd! Trolls heeft ook een speciale Golden Wild. Deze goudkleurige Wild zie je alleen op de derde rol. Winsten met de Golden Wild worden verviervoudigd.

trolls symbool

Met de Scatter op de Trolls gokkast kan je ook heel veel geld scoren. Draai 3 of meer Scatters op de rollen en je activeert de Free Spins. Drie Scatters geven je 10 gratis spins, voor 4 Scatters krijg je 20 Free spin en het hoogst haalbare aantal gratis spins is 30 als je 5 Scatters draait. Daarnaast krijg je ook nog eens een Multiplier x3 tijdens de gratis spins ronde.

Inzetten

Inzetten om echt geld kan vanaf 1 cent, maar dan speel je ook maar 1 winlijn. Voor alle winlijnen moet je dus 20 cent per draai neerleggen. Dit kan je opvoeren tot maximaal €80 per spin. NetEnt geeft aan dat het uitbetalingspercentage meer dan 95% is, dus veel prijzen gegarandeerd. Voor de spelers die geen zin hebben om iedere ronde zelf te klikken is er de Auto Play functie beschikbaar. Daar kan je van 10 tot 1000 autospins instellen, wel zo relaxed. Misschien win je dan wel 120.000 munten met een automatische draai! De Trolls gokkast is grappig gevonden met de vervelende trollen op de rollen. Met de Wilds en Scatters op deze gokkast valt er genoeg te beleven en winnen.