Fruits4real presenteert wederom een leuke online gokkast namelijk de TurboJoker. De Turbojoker is een van die gokkasten die zonder dat je op speelt ook mooi kan zijn. Het design is onovertroffen en de kleuren zijn uniek voor een gokkast.

Fruist4real heeft met de TurboJoker opnieuw een gokkast in huis gehaald waar zowel de ‘normale” speler als de spelers met een groter budget zich thuis op zullen voelen. De TurboJackpot kan gewoon gespeeld worden waarbij je begint met het onder spel en als je wat punten wint, deze naar het boven spel zet. daarna kan je proberen voor de grote prijzen te gaan. Maar als je wilt is het ook mogelijk om meteen boven te spelen. Dit is natuurlijk wel wat duurder maar ook spannender.

Turbo_Joker

Het beneden spel van de TurboJoker

Het beneden spel van de SuperJoker is lekker simpel. Je krijgt bij combinaties van twee en drie symbolen een prijs. Bij combinaties van twee symbolen is de prijs natuurlijk kleiner dan bij combinaties van drie symbolen. De hoogste prijs bij het onder spel van de TurboJoker is 200 credits en die krijg je als er drie zakken geld op de winlijn stoppen.

Het boven spel

Het draait bij het boven spel van de TurboJoker natuurlijk om de Jokers op de rollen. Als het boven spel speelt heb je bij elke combinatie van Jokers (kriskras) 200 credits verdiend. Bij 3 barren heb je ook een redelijke prijs namelijk honderd credits.

Zoals gezegd is het bij de Turbojoker ook mogelijk om met grote bedragen te spelen. We willen je hiervoor waarschuwen! Speel alleen voor je plezier en met geld dat je kunt missen. Heb je dat niet dan is het beter de TurboJoker gratis te spelen op onze website. Dat is veel goedkoper en kan toch leuk en ontspannend zijn.

Onze conclusie over de Superjoker van Fruits4real is dat deze online gokkast voor veel plezier zal zorgen onder de gokkastenspelers en we verwachten dan ook dat hij snel erg populair zal zijn!