Fruits4real heeft een leuke serie online gokkasten maar de zogenaamde multiplayers springen er wel uit. Net zoals in de Nederlandse gokhallen zijn ze ook online erg populair. Hadden ze al de multiplayers zoals de Sweet16 en de Twin Player dan komt daar nu een nieuw product bij genaamd de Twin Express. De Twin Express is alles wat een fervente gokkastenspeler wil.

Je kan zowel twee, vijf, tien , twintig, credits als vijftig credits per draai inzetten. De Twin Express is dus leuk voor zowel de gewone spelers als voor de “grovere” speler. Maar er is natuurlijk ook de mogelijkheid om rustig aan te beginnen met spelen van twee credits per draai en de inzetten iets op te schroeven als het goed gaat.

Twin_Express

Trein symbolen van de Twin Express

Omdat de Twin Express een zogenaamde multiplayer is heb je de mogelijkheid om beide “rollen” tegelijkertijd te spelen. De beide “rollen” zijn overigens identiek en ook de te winnen prijzen zijn gelijk. De kosten per druk zijn dan minimaal vier credits.

De hoogst mogelijke combinatie van de nieuwe fruits4real gokkast zijn drie treintjes. Bij een inzet van vijftig credits betekend dit een prijs van tweeduizend credits. Niet mis dus. De beide rollen van deze Twin Express hebben 8 winlijnen, kansen genoeg dus om mooie prijzen te winnen. En zoals bij alle gokkasten geldt dat hoge inzetten grote risico’s met zich meebrengen maar dat je dan aan de andere kant ook enorme bedragen kunt winnen.

Conclusie

De Twin Express is een mooie aanvulling van het assortiment fruitautomaten van Fruit4real en een genot om op te spelen. Niet alleen door de vele mogelijkheden van een multiplayer als wel door zijn prachtige uiterlijk! Het oog mag immers ook wat hebben!

Geef een antwoord