Twin Player is een unieke gokkasten online. Speciaal door Fruits4Real ontwikkelt voor de online gokkasten liefhebber. Deze extreem populaire fruitmachine heeft 3 spelvarianten. Men speelt de linkerhelft, de rechterhelft of beide helften van de Twin Player. Beide helften zijn identiek maar wel onafhankelijk van elkaar. Nu al berucht vanwege zijn hoge prijzen belooft Twin Player een van de favoriete gokkasten online van Fruits4Real te worden.

Twin Player

Hoe werkt Twin Player nu precies?

De Twin Player heeft geen basisspel, alleen maar bovenspel en dan kan de speler kiezen tussen het linkse gedeelte of het rechtse gedeelte, die, zoals eerder reeds vermeld, gelijk zijn of hij kan ervoor kiezen om beide helften tegelijk te spelen. De minimale inzet om met een van de twee helften te spelen is 4 punten per spel. U speelt dan 10 winlijnen en kunt mooie prijzen winnen.

Groot inzetten betekent grote sprijzen bij Twin Player

Wanneer u genoeg punten heeft bij het bovenspel dan biedt Twin Player de speler de mogelijkheid om voor maar liefst 80 punten per spel te spelen en dat eventueel op beide helften tegelijk, wat dus neerkomt op 2 maal 80 is 160 punten per spel. De hoogste prijs die dan gewonnen kan worden is 2000 punten aan beide zijden, een totaal van 4000 punten dus, een ongehoord groot aantal punten.

Wanneer u van grof inzetten en van grote prijzen houdt dan is Twin Player echt een online gokkast voor u. Wanneer uw punten in het bovenspel niet meer toereikend zijn zorgt Twin Player er automatisch voor dat er op een lager niveau ingezet wordt.