Speel op de Ultimate Hot slotmachine

Het bedrijf EGT staat bekend om zijn gokmachines die verwijzen naar echte retrothema’s, en klassiekers uit het gokkastgenre nieuw leven in blazen. Denk bijvoorbeeld aan de 20 Super Hot, 40 Super Hot, de Flaming hot, enzovoorts. Maar het heetste van alle gokkasten is toch wel de Ultimate Hot. In deze prachtige online kast worden iedereens favoriete retrosymbolen – zoals ‘lucky 7s’, sterren, meloenen, druiven en bellen, gecombineerd met de goedkope vruchten zoals citroenen, sinaasappels, pruimen, en natuurlijk de bescheiden kers. Het goede nieuws is dat je grote prijzen kunt winnen (tot wel vier getallen) met de kans op meerdere winsten per spin, en een grote hoeveelheid bonussen, een Jackpot kaartspel en een spannend verdubbelingsspel.

Speel online op een klassieker

Ultimate HotHet online spelen op gokkasten is echt ideaal. Nu kan je overal en wanneer je maar wil snel spelen – zelfs op je mobiel. Met een rol van 3 bij 3 is deze kast echt een welkome verfrissing in het land van de online fruitautomaten, en herinnert het aan de gokkasten van weleer. Die gloriedagen worden gekenmerkt door simpele spellen en grote prijzen – net als deze kast biedt. De Ultimate Hot moet het niet hebben van verhaallijnen, gekke animaties en afleidende soundtracks. In plaats daarvan wordt er gewoon recht toe recht aan een gokkast gepresenteerd, waarop je met alle bekende symbolen aan de slag kunt om fikse winsten te pakken – als je geluk hebt.

Bespeel de ultieme gokkast

Ook al is deze kast een verwijzing naar de echte klassiekers, de spanning die er bij komt kijken is ongeëvenaard. Vanaf de allereerste spin kun je in de prijzen vallen, en die liegen er niet om. De laagste prijzen win je met de retro-fruitsoorten: de citroen, sinaasappel, pruim en kers. Maar zelfs die leveren nog tot 800 munten op. Daarna wordt het pas echt spannend, met druiven en bellen die goed zijn voor meer dan 1.500 munten en meloenen die 3.000 munten scoren. Gelukssterren leveren 4.000 munten op, en de ‘lucky 7’ is uiteraard het hoogst: 6.000 munten als ze in de goede combinatie vallen.

Dikke jackpots liggen voor het oprapen

Zo nu en dan win je op willekeurige momenten tijdens het spelen opeens een jackpotronde. Je wordt dan onmiddellijk meegenomen naar de bonusruimte, waar je kans maakt op gigantische prijzen. Hier kies je uit twaalf blinde kaarten, waaronder aantrekkelijke prijzen liggen. Kies je de juiste kaarten op het juiste moment, dan krijg je een opeenstapeling van prijzen en neemt de jackpot zienderogen toe.

Een maximum van 9 kaarten valt te kiezen, hoewel het spel ook ophoudt als je drie kaarten van dezelfde kleur kiest. Heb je minder dan 3.500 munten gewonnen, dan kan je gaan voor de dubbel-of-niets. Hierbij kies je een kleur (zwart of rood) en draai je een kaart om. Verdubbel je winst – of raak alles kwijt. Daar zijn de spannende risico’s die het gokken zo geweldig maken.

Ultimate Hot gokkast

Wat zet je op het spel?

Net als bij de gokkasten van vroeger ben je vrij om je inzet te bepalen. Bij de Ultimarte Hot krijg je wel heel veel opties. Met een krediet tussen de 0.1 en 1.0 munt, en een inzet van 5 tot wel 100 munten per keer, is de gokkast geschikt voor iedereen: van ervaren rot, die grote inzetten en grote risico’s wil nemen om enorme prijzen te kunnen winnen, tot de net beginnende enthousiasteling die met een klein budget een hoop plezier wil beleven.

Dankzij de retrostijl van de Ultimate Hot en de overzichtelijke lay-out is dit een gokmachine zonder fratsen, waarop je puur kunt spelen voor winst. In die zin is het oude recept van de gokkast nog steeds even aantrekkelijk: kleine inzet, geef een draai aan de rollen, en maak kans op enorme prijzen.