ultimate super reels slot Als je een bepaald soort gokkast leuk vindt, hoeft dat niet te betekenen dat je ook iedere keer dezelfde wilt spelen. Een beetje variatie in het aanbod online gokkasten is prettig, ook binnen een soort gokkast. Isoftbet snapt dat en maakt dan ook meerdere gokkasten van een soort, al zijn er natuurlijk wel verschillen, anders zou het alsnog saai zijn. Zo is er onder andere de Ultimate Super Reel.

Hoe ziet de Ultimate Super Reels eruit?

Ultimate Super Reels ziet er eigenlijk een beetje uit als een normale, maar moderne gokkast. De hoofdkleur is donkerrood met zwart, terwijl in de titel en de knoppen meerdere felle kleuren te vinden zijn, zoals blauw, geel, groen en paars.

De rollen zien eruit als op een normale gokkast, enkel rol 4 en 5 zijn donker van kleur en hebben een gekleurd randje om de rol heen. De symbolen bestaan voor het grootste deel uit de 7 in verschillende uitvoeringen. Gekleurd, met vlammen, op een gekleurde achtergrond, meerdere bij elkaar, enzovoorts. Daarnaast is er een BAR teken en het logo van de gokkast. Bij winst hoor je een vrolijkdeuntje, die verder niet heel bijzonder is.

Hoe werkt de gokkast Ultimate Super Reels?

De Ultimate Super Reels is een gokkast met 3 tot 5 rollen en 5 winlijnen. Opvallend zijn de vierde en de vijfde rol, die je niet perse hoeft te spelen. Op de eerste 3 rollen is het normale spel te vinden. Op rol 4 staan extra prijzen in de vorm van 50, 150, 750 of 1000 munten. Deze kun je bovenop je normale winst krijgen, mits deze op dezelfde winlijn staat. Op rol 5 staan verdubbelaars van 2x, 5x en 10x. Daarnaast is er ook een respin symbool te vinden, die je tot 5 gratis spins kan opleveren. Deze laatste twee rollen kun je enkel spelen als je 10 tot 15 muntjes inzet.

De progressieve jackpot in Ultimate Super Reels is te winnen door rol 4 en 5 te spelen. Hiervoor heb je drie keer het Ultimate Super Reels logo nodig, de extra prijs van 1000 munten en de verdubbelaar van 10. Speel je deze twee laatste rollen niet en krijg je drie keer het logo op de rollen, dan win je 4000 munten.

De inzet voor Ultimate Super Reels

ultimate super reels gokkast Als eerste kun je instellen hoeveel munten je wilt inzetten. Het is goed om te weten dat je vanaf 10 munten ook met rol 4 speelt en vanaf 15 munten rol 5 erbij krijgt. Hiermee maak je kans op mooie prijzen en dus ook de progressieve jackpot.

Met de muntwaarde kun je uiteindelijk bepalen hoe hoog je inzet wordt. Je kunt kiezen uit 1, 2, 5, 10, 25 of 50 cent per muntje. De minimale inzet, waarbij je met maar 3 rollen speelt, is €0,05. De minimale inzet met 5 rollen bedraagt €0,75 en de maximale inzet €37,50. Gratis spelen is ook mogelijk. Hierbij hoef je niets in te zetten en je wordt ook niet uitbetaald. Dit kun je onbeperkt doen.

Wat vinden wij van Ultimate Super Reels?

Ultimate Super Reels heeft een goed en degelijk uiterlijk voor een gokkast. Het meest bijzondere aan deze kast zijn rol 4 en 5 die je leuke extra’s kunnen opleveren, maar je hoeft deze er niet perse bij te nemen. Dat ligt geheel aan wat jij wilt inzetten. Deze gokkast laat zien dat je niet altijd een bonusspel nodig hebt om een leuke gokkast te hebben, maar dat een extra, optionele functie ook iets bijzonders kan maken van je spel. Ook deze kast is spannend met een mooie balans tussen winst en verlies.