Ultra FreshBen jij een liefhebber van klassieke gokkasten en fruitkasten? Deze Ultra Fresh gokkast van Endorphina zal in dat geval zeker de moeite waard zijn om eens een keer gespeeld te worden. De naam verteld uiteraard al direct dat je bij dit spel kunt rekenen op een zeer frisse uitstraling.

Op de rollen heeft de ontwikkelaar op basis van het thema natuurlijk verschillende fruitsymbolen toegevoegd, waardoor spelen erg herkenbaar zal zijn. Om het spelen simpel te houden heeft de producent het minimale aantal knoppen gebruikt. Hiermee kun je bij een casino niet alleen als ervaren speler makkelijk op Ultra Fresh inzetten, maar ook als je een nieuwe speler bent is dit spel zeer bereikbaar.

Speldetails Ultra Fresh videoslot

Op deze videoslot wordt er niet gespeeld met 5 rollen, maar kunnen winsten behaald worden op een totaal van 3 rollen. Dat deze gokkast erg eenvoudig is om te spelen zal wel blijken als je ziet dat er slechts 5 winlijnen gebruikt worden om winsten op te vormen. Om tot een winst te kunnen komen is er eigenlijk maar 1 mogelijkheid. Je zal namelijk één of meerdere winlijnen met 3 soortgelijke symbolen moeten vullen om een uitbetaling te kunnen krijgen.

Uitbetalingen zullen daarbij gewonnen worden voor iedere combinatie zoals deze in het uitbetaalschema van Ultra Fresh is weergegeven. Als je wilt weten welke prijzen je kunt winnen kun je deze prijzentabel natuurlijk zelf altijd openen. Endorphina heeft deze bij het spel namelijk onder de MENU knop beschikbaar gesteld.

Win dubbele prijzen

Dat er in totaal 5 winlijnen gebruikt worden kan natuurlijk erg winstgevend zijn. Bij Ultra Fresh valt het bovendien op dat iedere posities van het spel gebruik maakt van 2 symbolen. Dit is om de extra functie die door de ontwikkelaar is toegevoegd. Als je alle posities van de rollen weet te vullen met hetzelfde symbool zal je de gewonnen prijs verdubbeld uitgekeerd krijgen. Om te beginnen krijg je voor een combinatie dus eerst 5 keer de reguliere prijs bij elkaar opgeteld te zien, die verdubbeld wordt voordat je tegoed verhoogd wordt. Deze functie geldt voor alle voorkomende symbolen, dus de kans om alle 9 posities van het spel te vullen met hetzelfde symbool is wel degelijk altijd aanwezig.

Kies een hogere kaart

Als je een prijs hebt weten te winnen op de rollen van Ultra Fresh is er bij dit spel de mogelijkheid om geheel vrijblijvend deel te nemen aan een gokspelletje. Door onderaan naar eigen keuze op de TAKE RISK knop te klikken kun je deze gokfunctie activeren, waarbij er direct een kaartspel in beeld zal komen. Bij dit kaartspel krijg je een opengedraaid speelkaart te zien en 4 dichtgedraaide kaarten. Van deze 4 dichte kaarten moet jij er 1 kiezen om te kunnen winnen, waarbij het de bedoeling is dat deze kaart in waarde hoger is als de kaart die al opengedraaid is. Als je het bij het juiste eind hebt zal de ingezette prijswinst worden verdubbeld.

Je kunt de gok dan direct nog een keer wagen door weer een nieuwe kaart te trekken. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om na een winnende gok je prijs te nemen en weer verder te gaan spelen in het hoofdspel. Voor alle keren geldt dat je bij het trekken van een mindere kaart de gehele gewonnen prijs kwijt zult zijn.

Ultra Fresh fruits

Inzetten plaatsen

Om winst te kunnen maken bij Ultra Fresh zal je eerst moeten beginnen met het plaatsen van een inzet. Allereerst kies je bij dit spel binnen de limieten zelf een muntwaarde die je per credit toe wilt wijzen. Het aantal winlijnen van 5 dat je kunt gebruiken staat bovendien niet vast en kan dankzij de LINES knop ook naar een lager aantal worden aangepast.

Als je het aantal winlijnen hebt gekozen en de muntwaarde hebt ingesteld zal je direct kunnen bepalen met hoeveel credits er gedraaid moet worden. Hiervoor kun je aan de onderzijde van het spel links de BET knop gebruiken.

Beoordeling Ultra Fresh slotmachine

Zodra je op deze Ultra Fresh gokkast in gaat zetten zal je zien dat er meerdere kansen op winst geboden worden. Ons viel het namelijk op dat er redelijk veel uitbetalingen worden gedaan ondanks het feit dat er maar 5 winlijnen aanwezig zijn. Uiteraard hebben wij deze slot uitgebreid getest, waarbij wij ook meerdere malen het geluk hebben gehad dat de dubbelfunctie actief werd, omdat wij alle 9 posities van de rollen hebben weten te vullen. Dit is dus geen lokkertje, maar gewoon een eerlijke kans op extra winst.