Undines DeepDiep in de oceaan kun je als speler je inzetten gaan plaatsen op deze Undines Deep videoslot van Endorphina. Deze ontwikkelaar heeft, net als vele anderen, voor een water thema gekozen en heeft er daarbij voor gezorgd dat alles compleet is orde is. De kwaliteit die je tijdens het spelen van deze Undines Deep videoslot kunt genieten is dan ook zowel grafisch als geluidstechnisch helemaal in orde. Als je gaat spelen kan het spel geheel full screen geladen worden. Als je op een kleiner deel van je scherm wilt spelen is dit ook mogelijk en zal het spel zich aanpassen naar het optimale formaat.

Inzetten plaatsen

Het plaatsen van een inzet is tijdens het spelen van Undines Deep vrij eenvoudig. Je kunt met slechts een paar knoppen bepalen welk bedrag er gespeeld moet worden, waarbij het begint met het instellen van de muntwaarde linksboven. Zodra je de muntwaarde hebt gekozen heb je bij Undines Deep de mogelijkheid om het aantal winlijnen te veranderen door de LINES knop te gebruiken, waarna je vervolgens het aantal credits kunt bepalen.

Hiervoor kun je gebruik maken van de BET knop, die je linksonder in het spel terug kunt vinden. Als je de inzet bepaald hebt rest je natuurlijk nog maar één ding. De rollen moeten gedraaid worden, waarvoor rechts in het spel de SPIN knop aanwezig is. Daarnaast kun je de AUTO knop ook eventueel gebruiken om de rollen van Undines Deep een X aantal keren automatisch te laten draaien.

Speldetails Undines Deep videoslot

Als je een inzet bepaald hebt is het uiteraard belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de spelregels die bij Undines Deep gelden. In totaal zijn er 5 rollen aanwezig, waarop je per draai 3 symbolen kunt vinden om een winst mee te behalen. Winnen kan door zoveel mogelijk soortgelijke symbolen te draaien, die in dit geval van links naar rechts op de rollen moeten komen te staan. Als een combinatie gestart wordt vanaf de eerste rol kan er een uitbetaling gewonnen worden.

Hoeveel symbolen je daarvoor van een soort op een winlijn moet draaien kun je terugvinden in de prijzentabel die bij deze speelautomaat aanwezig is. Per soort symbool staat hier achter de aantallen namelijk direct het aantal credits weergegeven dat bij een winst zal worden uitgekeerd.

Udines Deep

Oranje vis als Wild

Bij het spelen van Undines Deep kun je rekenen op een Wild symbool en een Scatter. Om te beginnen is de oranje vis die je kunt draaien beschikbaar als Wild. Met dit symbool kun je alle andere symbolen vervangen, met uitzondering van de beschikbare Scatters. Op het moment dat een Wild gedraaid wordt kan een niet winnende combinatie alsnog compleet komen, maar ook kan een winnende combinatie verleng worden. Hoe je het ook went of keert, bij Undines Deep zal je als een Wild bij een winst betrokken is altijd een hogere prijs krijgen. Uitbetalingen zullen met een Wild namelijk altijd verdubbeld aan je tegoed worden toegevoegd.

Scatters en free games

Met de zeemeermin als Scatter kunnen er bij Undines Deep prijzen gewonnen worden vanaf slechts 2 symbolen. Deze mogen willekeurig op de rollen verschijnen en moeten dus niet verplicht op een winlijn komen te staan. Op het moment dat er 3 of meer Scatter symbolen op de rollen zijn komen te staan zal je 15 free games toegekend krijgen. Als je deze free games ontvangt wordt er gespeeld op basis van je laatste inzet, maar wordt er geen geld van je tegoed ingehouden.

De laatste inzet is dus alleen van belang voor het bepalen van de uitbetalingen. Alle prijzen die tijdens de free games van Undines Deep gevormd worden zullen met een vermenigvuldiger van 3 keer uit worden betaald. Daarnaast kun je extra free games winnen door weer minimaal 3 Scatters op de rollen te draaien.

Beoordeling Undines Deep

Ondanks het feit dat dit het zoveelste spel is dat zich op basis van het thema onderwater afspeelt is Undines Deep zeer zeker de moeite waard om eens te spelen. Deze videoslot beschikt namelijk over alle elementen die nodig zijn om op een eenvoudige manier een winst te kunnen behalen. Zodra je alle symbolen kent en weet hoe de extra functies in zijn werk gaan is het plaatsen van een inzet voor iedereen een genot.