Bij het spelen van deze Urartu videoslot wordt je als speler meegenomen terug naar de tijd van de ridders en koning Arthur. Op een statische stenen achtergrond zijn er bij dit spel 5 rollen aanwezig, waarover een totaal van 10 verschillende winlijnen verdeeld is. Winnende combinaties zullen bij het spelen van deze Urartu gokkast uitbetalingen opleveren als deze gedraaid worden van links naar rechts op een winlijn. Uiteraard is er van de prijzen die gewonnen kunnen worden een overzicht beschikbaar. Met de prijzentabel heeft Endorphina inzichtelijk weten te maken welk aantal symbolen je van een soort in een combinatie nodig hebt om een prijs uitgekeerd te kunnen krijgen. De prijzentabel van dit spel kan worden geopend door de MENU knop te gebruiken.

Wild symbolen

Tijdens het draaien van de rollen zal het aan een Wild symbool bij Urartu uiteraard niet ontbreken. Met de Wild die je kunt draaien zijn alle andere symbolen te vervangen, met uitzondering van de extra Scatters. Als je een Wild draait met reguliere symbolen kun je dus makkelijker een combinatie afronden, waardoor in sommige gevallen alsnog een prijs uitgekeerd zal worden. Heb je al een winnende combinatie en je voegt daar een Wild aan toe, dan zal de prijs die je wint verhoogd worden uitgekeerd.

Alle combinaties die door toedoen van een Wild een uitbetaling opleveren zullen bij Urartu altijd verdubbeld aan je tegoed worden uitbetaald. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat het je lukt om meerdere Wild symbolen op een winlijn te draaien. Als je een combinatie van minimaal 2 van deze symbolen hebt zal er dan ook gewoon een prijs uit worden gekeerd.

Scatters voor prijzen en free games

De Scatter symbolen die tijdens het spelen van Urartu gedraaid kunnen worden kunnen een prijs opleveren zonder daarvoor op een winlijn te moeten komen te staan. Als je minimaal 2 Scatters op willekeurige posities weet te draaien zal er direct een prijs uit worden gekeerd. Een andere functie waar de Scatters voor te gebruiken zijn, zijn de free games. Deze kunnen worden gewonnen als je minimaal 2 Scatters willekeurig weet te draaien.

Hierbij zal je standaard 15 free games ontvangen, die gespeeld worden op basis van je laatste inzet om de prijzen te kunnen bepalen. Alle prijzen die je bovendien tijdens het spelen met deze free games op de Urartu videoslot weet te draaien zullen verdrievoudigt aan je tegoed uit worden gekeerd. Draai je opnieuw 3 Scatters? Dan worden er bij deze speelautomaat altijd direct 15 free games extra aan je tegoed toegevoegd.

Urartu

Inzetten voor geld of gratis

Als je deze Urartu videoslot van Endorphina nog nooit gespeeld hebt zal je altijd de mogelijkheid krijgen om gratis te spelen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor geld te gaan spelen, waarvoor je uiteraard altijd een account aan zal moeten maken bij een online casino. Dankzij het feit dat de ontwikkelaar niet al te veel knoppen toegevoegd heeft kun je bij het spelen van Urartu rekenen op een eenvoudige manier van inzetten.

Linksboven in dit spel is het mogelijk om een keuze te maken voor de muntwaarde en met de LINES knop kun je bepalen hoeveel winlijnen er gespeeld moeten worden. Daarna is het uiteraard ook belangrijk om te bepalen welk aantal credits er per draai ingezet wordt. Dit kun je doen door in het spel de BET knop te gebruiken. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen op een aantal verschillende manieren laten draaien. Zo kun je gebruik maken van de SPIN knop, op de rollen klikken of de rollen automatisch een X aantal keren laten draaien door de AUTO knop te gebruiken.

Beoordeling Urartu videoslot

Hoewel je wellicht bij het openen van deze Urartu gokkast denkt dat het spel saai zal zijn is het tegendeel tijdens het testen toch wel bewezen. Wij hebben aan het spelen van deze gokautomaat namelijk een positieve ervaring overgehouden. Dit komt niet direct door het uiterlijk, maar wel door de functies die aanwezig zijn om winsten op een eenvoudige manier te kunnen genereren. Bij Urartu kun je naar ons idee rekenen op eerlijke prijzen, waarbij je altijd een overzicht kunt vinden van welke prijzen er aanwezig zijn en welke extra’s er gebruikt kunnen worden.