Altijd al eens willen reizen naar Venetië, maar komt het er steeds niet van? Op deze Venatian Rose videoslot probeert ontwikkelaar NextGen je in ieder geval al wel vast mee te nemen op een leuke vakantie. Als je op deze gokkast je inzetten wilt gaan plaatsen kun je namelijk direct rekenen op deze populaire stad in de achtergrond. Daar zie je de bootjes schommelen op het water en ook de bekende bruggetjes zijn aanwezig.

Om het spelgevoel te versterken kijk je niet alleen vanaf de kade naar het water, maar zijn ook de symbolen van Venetian Rose natuurlijk geheel in stijl uitgevoerd. Bovendien zijn de geluidseffecten van deze speel automaat ook geheel geoptimaliseerd waardoor je aan spanning zeer zeker geen gebrek zal hebben.

Venetian Rose online slot

Speldetails Venetian Rose videoslot

Zodra je begint met spelen zijn er een aantal zaken waar je natuurlijk rekening mee zal moeten houden. Als speler ben je er normaalgezien immers op gebrand om het tot een winst te kunnen schoppen. Als je op deze Venetian Rose videoslot gaat spelen zal je altijd kunnen rekenen op 5 rollen met 3 symbolen per rol. In totaal betekend dit dat je iedere draai van 15 symbolen gebruik zal mogen maken om winnende combinaties mee te gaan vormen. Om het tot een winst te kunnen schoppen zal je als speler zoveel mogelijk symbolen van een gelijke soort in een combinatie moeten zien te draaien.

Deze combinaties mogen gevormd worden op een totaal van 25 winlijnen en kunnen daarbij een winst opleveren van links naar rechts. Zodra je een juiste combinatie van symbolen hebt weten te vormen zal je bij Venetian Rose zien dat er verschillende prijzen uitbetaald worden. Hoeveel je voor een specifieke combinatie kunt gaan winnen kun je daarom ook altijd aflezen in het uitbetaalschema. Deze is bij Venetian Rose te vinden onder de info knop aan de linkerzijde van het rijtje met knoppen.

Wild symbolen vervangen anderen

De Wild symbolen die bij Venetian Rose gedraaid kunnen worden zijn beschikbaar om alle andere symbolen te vervangen, met uitzondering van het masker. Dit symbool wordt namelijk gebruikt als een Scatter en heeft een andere functie toebedeeld gekregen.

In het geval van Venetian Rose wordt de Wild gevormd door de dame. Zij is beschikbaar om combinaties af te ronden zonder een winst, maar ook kan zij een winnende combinatie langer maken qua aantal symbolen en zo een hogere prijs afdingen. Niet alleen de vervangende functie van de Wild zal interessant zijn, maar ook het feit dat je met dit symbool zelf prijzen binnen kunt halen. Van links naar rechts op een winlijn zal je hiervoor minimaal 2 Wild symbolen nodig gaan hebben.

Venetian Rose Scatter masker

Zoals je tijdens de uitleg van de Wild symbolen al hebt kunnen begrijpen wordt het masker dat bij Venetian Rose gedraaid kan worden gebruikt als een Scatter. Dit betekend dat je geen winlijn zal moeten vormen, maar dat je deze overal op de rollen kunt draaien om een prijs te winnen. Je wint hiermee dan ook minimaal je inzet terug als je 2 maskers willekeurig draait en kunt maximaal 200 keer je inzet winnen als je op iedere rol van Venetian Rose een Scatter masker hebt weten te draaien.

Venetian Rose NextGen Gaming

Free spins winnen

Om free spins te kunnen ontvangen is het bij Venetian Rose de bedoeling dat je minimaal 3 Scatters weet te draaien. Free spins worden dan ook altijd toegekend als een extra prijs. Als je 3 of meer van de Scatter symbolen hebt laten verschijnen zal je altijd direct worden voorzien van 10 free spins. Hiermee kun je spelen voor hoge prijzen, die uiteraard zonder een verplichte inzet uitgekeerd kunnen gaan worden. Als je een prijs weet te winnen zullen deze altijd met een vermenigvuldiger van 3 keer aan je tegoed uit worden betaald tijdens de free spins. Bovendien kun je ook extra free spins winnen bij Venetian Rose, waarvoor je uiteraard opnieuw minimaal 3 Scatter symbolen nodig zal gaan hebben.

Spelen met een inzet naar keuze

Als je op deze Venetian Rose voor geld in wilt gaan zetten moet je weten dat dit kan op een maximum van 25 winlijnen. Dit is overigens niet verplicht dus ook met een minder aantal winlijnen spelen is een optie. Uiteraard bepaald het aantal lijnen wel indirect de kansen die je hebt om winst te maken. Naast de mogelijkheid die je hebt om de winlijnen in te stellen kun je bij Venetian Rose ook muntwaardes kiezen.

Deze zijn beschikbaar van 1 cent tot en met 2 euro. Als je in gaat zetten zal je hiermee bij dit spel altijd uit gaan komen op een minimale inzet van 25 cent als je alle winlijnen actief stelt. De maximale inzet die op alle 25 winlijnen geplaatst kunnen worden is uiteraard hoger en komt uit op een bedrag van 50 euro per speelronde.

Beoordeling Venetian Rose videoslot

Eenieder die weg is het van het thema Venetië zal zich zeer zeker wel kunnen vinden in deze Venetian Rose videoslot. Spelen kan met inzetten naar keuze en ook als je gratis wilt oefenen of voor je plezier wilt spelen zijn er voldoende mogelijkheden bij NextGen Casino’s te vinden voor deze gokkast.