Speel Viking Vanguard een spel met geweldige animaties.

Donker, dramatisch en intens zijn de drie woorden die je het beste kunt gebruiken om deze 6-reel slot van Williams Interactieve te omschrijven. Een prachtig getekend spel met rollen die over een steile berg scène en een imposant kasteel gaan. Je kunt de muziek van Viking Vanguard vergelijken met een speelfilm. Het spel heeft echter meer dan alleen een mooie achtergrond om je mee te imponeren. In het reguliere spel zitten wilds, die een reel laten spinnen om gratis bonus games te verdienen. Viking Vanguard voelt aan als een succesvol live casino gokkast die toevallig online is geplaatst.

Het eerste dat opvalt als je het spel laadt is het oog van de oranje draak die opspringt uit een groene sokkel. Je ziet dit op tenminste één reel per spin, dit is namelijk het wilde reel teken. Andere symbolen zijn zeer gedetailleerd en bevatten naast Vikings onder meer een kraai, een wolf en verschillende andere Nordic zoeksymbolen die gemaakt zijn van houten stokken. Kleine details zoals de gloeiende spin-knop voltooien het uitzondelijke ontwerp van Viking Vanguard. Naast de dramatische muziekscore zul je af en toe verrast worden door het gehuil van wolven en het sporadische gebrul van een draak als de volledige reel animatie aanspringt. Symbolen springen uit de rollen met een 3D-effect wanneer ze betrokken zijn bij winst.

Ga de strijd aan met draken en vikingen

viking vanguardHet toevoegen van een zesde reel verhoogt het aantal mogelijke winlijnen naar 60. Deze kunnen niet door de speler worden veranderd maar je kunt wel zelf je inzet bepalen. Deze inzet wordt berekend als 1 munt voor iedere andere lijn, waardoor je inzet kan variëren van € 3 per lijn tot een totaal van € 90. Wilds en dan in het bijzonder de gestapelde laten je je winst vergroten en de winstkansen zijn bij Viking Vanguard bijzonder groot. Vergeet niet dat op het moment dat je 10 of 15 overwinningen in een keer haalt je winst zeer snel op kan lopen. Dit gebeurd vooral in de bonusronde.

Op het moment dat de Viking zijn zwaard aan je overhandigd heb je de grootste prijs gewonnen, namelijk 5 x het spin bedrag. Dan volgen nog de vrouwelijke viking, de wolf en de kraai in de opeenvolgende betalingen voordat je naar de sieraden en de rune symbolen gaat.

Scatter symbolen, die bestaan uit de rood / oranje boom symbolen, zullen ongeacht waar deze ook op de rollen landen uitbetalen. Dit kan zomaar 15x je totale inzet zijn voor 4x, 5x of 10x betalen en deze worden beloond met 8, 20 of 100 free spins.

Speel het Viking Vanguard bonusspel

De wilde rollen van de spin die het bonusspel kunnen activeren zijn belangrijk. Het spel blijft in een wild feature gedurende de tijd dat de free spin modus geactiveerd is. Bovendien kunnen er tegelijkertijd 5 andere rollen in volledig willekeurige volgorde volledig wild worden. Dit resulteert in een grote winst. Met name als de rollen aan de linkerzijde van het spel wild zijn. Je kunt de bonusmode opnieuwe activeren maar slechts voor 8 spins per keer. Hiervoor moet je 3+ scatter symbolen raken terwijl de bonus actief is. Tijdens de bonusronde zijn er geen andere verschillende symbolen of gedragingen die voor extra winsten kunnen zorgen.

Viking Vanguard is een uitdagend spel dat je fantasie prikkelt en bovendien voor leuke winsten kan zorgen. Het is ontworpen voor spelers van alle niveaus en verschillende budgetten. Speel zelf voor viking en ga een goede uitdaging met dit spel niet uit de weg. Het besneeuwde landschap is de perfecte plaats om de strijd aan te gaan met zowel de elementen als om met draken te vechten. Beslecht je strijd en kom eruit als ware held.