Met de Viking’s Treasure online gokkast van NetEnt ga je mee terug in de tijd toen de woeste Vikingen nog over de zeeën voeren op zoek naar landen om te plunderen. Deze slot heeft 5 rollen met 15 winlijnen en is helemaal in de stijl van de Vikings gemaakt.

viking's treasure

Viking’s Treasure spelen

Zoals de naam van het spel al aangeeft is Viking’s Treasure volledig geconcentreerd rond de bezienswaardigheden, geluiden en instrumenten van het Vikingrijk. De achtergrond geluiden geven je het gevoel alsof je aan het varen bent op een oud Scandinavische schip, met krakende geluiden doorspekt met het geratel van kettingen. Winnende combinaties herken je aan de uitbarsting van de bliksem op de rollen of het schrapen van een zwaard tegen een schild. Een tribal klinkende drumbeat hoor je als je drie of meer Scatter symbolen draait die de Free Spins activeren.

Symbolen

De Viking’s Treasure symbolen worden weergegeven in een cartooneske Viking stijl. De lagere waardes worden vertegenwoordigd door verschillende rood gekleurde rune cijfers uitgehouwen in grijze stenen. De hoger gewaardeerde symbolen zijn een tweekoppige bijl, een meisje met blonde vlechten, een houten en bronzen schild, een klassiek bronzen Viking helm met horens, en een Viking Vikingschip met een rood wit gestreept zeil.

Extra’s

De Viking’s Treasure gokkast is niet erg uitgebreid, maar met behulp van de Scatters en Wilds valt er toch genoeg te beleven. De Wild is de felle ogende bebaarde blonde Viking. Het Viking Wild symbool vervangt ieder ander symbool met uitzondering van Scatters. De winsten die zich voordoen op een winlijn met de Viking Wild worden allemaal verdubbeld.

vikings treasure schatkist

De enige echte bonus feature van Viking’s Treasure krijg je als je drie of meer Scatter symbolen op de rollen draait. Dit symbool wordt weergegeven als een uitgestoken hand met een stapel van gouden munten en paarse juwelen. Voor minimaal drie Scatters krijg je 15 Free Spins.

Al je winsten tijdens de Free Spins worden onderworpen aan een x3 multiplier, wat je snel veel winst zal opleveren. De Viking’s Treasure online gokkast heeft diverse inzetmogelijkheden. De kleinste inzet om echt geld is slechts 20 cent, en het maximum €37.50.

Viking’s Treasure conclusie

Houd er rekening mee dat deze online gokkast niet erg uitgebreid is. Voor sommige mensen is dit misschien een reden om deze slot links te laten liggen, maar voor anderen juist niet. Door zijn eenvoud is deze gokkast prettig om te spelen en dat spreekt toch vaak een groot publiek aan. Probeer hem uit en ga met de Vikingen mee op plundertocht.