Volcano Eruption online slotOnline gokkasten als deze Volcano Eruption roepen uiteraard al direct op basis van het thema heel wat spanning met zich mee. Als jij deze spanning ook wilt kunnen ervaren is het plaatsen van een gratis inzet op deze videoslot wellicht een goede optie. Wanneer je graag online Volcano Eruption gratis zou willen gaan spelen kun je namelijk direct bij één van de NextGen casino’s terecht.

Je hebt geen eigen account nodig en kunt dus geheel anoniem zonder eigen speeltegoed de rollen van deze slotmachine laten draaien. Gratis Volcano Eruption spelen is niet alleen leuk als je voor plezier aan de slag wilt gaan, maar ook als je later wel voor geld in wilt gaan zetten. Dankzij de mogelijkheid om zonder risico te spelen kun je namelijk wel altijd vooraf zonder enige problemen eerst de spelregels leren kennen. Wil je later alsnog voor geld aan de slag dan kun je uiteraard altijd snel overschakelen naar spelen vanaf een eigen account.

Online Volcano Eruption slot voor geld

De ultieme spanning van online gokken kun je natuurlijk beleven zodra je op deze Volcano Eruption videoslot voor echt geld aan de slag gaat. Als je met een eigen speeltegoed aan de slag wilt gaan zal je, zoals hierboven ook al gezegd, natuurlijk wel altijd een eigen account nodig hebben. Als dit het geval is kun je bij Volcano Eruption kiezen uit maximaal 25 winlijnen, die je dus niet allemaal verplicht zal moeten gebruiken. Toch is het qua kansen op winst wel aan te raden om alle lijnen in te zetten.

Nadat je bepaald hebt welk aantal winlijnen er gespeeld moet worden rest er nog één ding en dat is bekijken welke muntwaarde je gaat spelen. Deze kun je bij Volcano Eruption instellen van 1 cent tot en met 2 euro, wat betekend dat bij het gebruik van alle lijnen er een minimale inzet nodig zal zijn van 25 cent per draai. Wil je graag hogere inzetten plaatsen dan kun je bij deze speelautomaat maximaal in gaan zetten met een bedrag van 50 euro per speelronde.

Wild Volcano

Aangezien het thema van deze Volcano Eruption videoslot natuurlijk alles te maken heeft met een uitbarstende vulkaan heeft NextGen ervoor gekozen om deze in te zetten als een Wild symbool. Deze kan bij dit spel gedraaid worden op de rollen 2, 3 en 4. Omdat je de Wild niet op alle rollen kunt draaien zal je deze als Wild alleen kunnen gebruiken als vervanger en dus niet voor het vormen van eigen combinaties. Wat betreft de vervangende functie is de vulkaan van Volcano Eruption in staat om alle andere symbolen te vervangen. Winlijnen kunnen hierdoor alsnog worden afgerond, maar ook het verlengen van een prijs wordt hiermee mogelijk gemaakt.

volcano eruption nextgen gaming

Gebruik de vulkaan van Volcano Eruption ook als Scatter

Naast de Wild functie van de vulkaan zal je deze ook kunnen gebruiken als een Scatter symbool. Vanaf willekeurige posities kun je met 2 vulkanen een verdubbeling en met 3 vulkanen een vervijfvoudiging van je inzet ontvangen. Als je 3 van deze symbolen weet te draaien zal je bovendien naast je prijs ook nog eens gebruik kunnen maken van de Eruption feature van dit spel. Dit betekend dat de middelste rol geheel bedekt wordt met een uitbarstende vulkaan als vervanger.

Uiteraard kun je ook hiermee alle andere symbolen vervangen en zal je meerdere winlijnen tegelijk kunnen completeren. Als de Eruption feature geactiveerd is zal je direct 5 re-spins krijgen. Dit betekend dat de middelste rol blijft staan en alle andere rollen 5 keer draaien om gratis prijzen te vormen. Tijdens deze functie zal de uitbarstende vulkaan willekeurig extra Wilds op de rollen plaatsen en worden je kansen op het behalen van een winst bij deze 5 rollen daarmee direct versterkt.

Beoordeling

Spelers die nog niet bekend zijn met deze Volcano Eruption videoslot kunnen wij zeer zeker aanraden om het eens te proberen om een inzet te gaan plaatsen. Na het testen vinden wij dat de spanning zeker te beleven is bij dit spel en dat je ook als het gaat om prijzen niets tekort gaat komen. Erg slim vinden wij dat NextGen bij deze speelautomaat binnen het thema de vulkaan zowel in heeft gedeeld als een Wild symbool als Scatter. Ook in de extra functies die bij deze slotmachine gespeeld worden blijft het thema van het spel daardoor continu gehandhaafd. Spelers die twijfelen over het plaatsen van een inzet kunnen dit spel, zoals eerder ook aangegeven, uiteraard altijd eerst gratis uitproberen.