De online gokkast ‘Wheel of Fortune’ van IGT is gebaseerd op het gelijknamige, zeer bekende Amerikaanse televisieprogramma. Het concept van het programma is simpel: het wiel draait, en deelnemers kunnen waanzinnige prijzen winnen. Deze gokkast is gebaseerd op hetzelfde idee. Geen verhaal dus, maar zonder afleidingen spelen op een online gokkast waar veel winst te behalen is – als alles meezit natuurlijk. Visueel simpel en helder in elkaar gezet, kleurrijk en een makkelijk te begrijpen speelwijze, en enorme mogelijkheden op grote prijzen als het geluk meezit: dat is het Wheel of Fortune van IGT in een notendop.

Het geluk aan jouw kant met de Wheel of Fortune online gokkast

Ondanks de ogenschijnlijk simpele opzet van de Wheel of Fortune online gokkast is dit spel niet geschikt voor watjes of twijfelaars. Met 720 meervoudige winmogelijkheden en een jackpot van 500.000 munten is dit echt een spel voor de ervaren gokker met lef. De minimale inzetten zijn hoger dan normaal, maar de winst die je kan pakken is dat ook. Dit spel draait maar om een ding: winnen natuurlijk.

Dat doe je door middel van een flinke dosis geluk, maar ook met ervaring en snelheid in de speciale bonusrondes. In de Wheel of Fortune is weinig afleiding, want grafisch gezien is alles erop gericht om jou zo overzichtelijk en duidelijk mogelijk het spel te laten spelen dat jij wil spelen. Geen vreemde geluidseffecten of filmclips die je aandacht kunnen verstoren, zoals op andere online gokkastent en videoslots. wheel of fortune

Spin het wiel en probeer te winnen

Een gokkast online die meer rechttoe rechtaan is, bestaat eigenlijk niet. Met het Wheel of Fortune van IGT gokmachines heb je een slot te pakken waar je op een simpele en pure manier je geluk kan beproeven. Maar dat betekent niet dat handigheid en ervaring geen enkele rol spelen. De druk is hoog dankzij de hoge minimum inzet – en de evenredig hoge uitbetalingen bij winst.

Vooral bij de bonusspellen kan de echte gokker zijn voordeel doen. Het klassieke uiterlijk, met de bekende symbolen, geeft de speler helderheid en maakt snel spelen mogelijk. Uitbetaling begint met drie of vijf overeenkomstige symbolen – kersen, pruimen of appels – op de rollen. Maar de prijzen op deze gokkast online nemen al snel toe als meer ingewikkelde of zeldzame combinaties gehaald worden. Iconen van sportauto’s, edelstenen en luxe jachten staan symbool voor de meer serieuze prijzen: daarmee verdien je tot wel 1.000 munten, en hou je je bank vol genoeg om de bonusspellen te bereiken.


Meeslepende bonusrondes

Tijdens de bloedstollende bonusrondes zet je alles op het spel om je winst uit te laten groeien tot episch proporties. Ook hier geldt: geen poespas, geen onnodige fratsen. Een online gokkas zoals het bedoeld is dus. Op deze slot kunnen er enkele briljante bonusspellen voorbij komen. Bonussymbolen zoals de Wild, of bijvoorbeeld de Mini Wheel Bonus – zetten een bonusspel in actie. Raak je op rollen twee, drie en vier een wildsymbool, dan regent het prijzen.

De Mini Wheel Bonus houdt in dat je tussen vijftig en 3.850 keer zoveel munten uitbetaald kunt krijgen – een geweldige boost voor je winst dus. Ook de symbolen voor het Wheel of Fortune, en de Triple Wheel zijn bonussymbolen. Met vijf Wheel of Fortune-symbolen begint er het Triple Extreme Spin-bonusspel, waarbij je uit enveloppen kiest om te draaien met het blauwe, rode of gele wiel. Afhankelijk van de kleur van het wiel verdien je 30 tot 1.000 keer muntwaarde (blauw), 100 tot 5.000 keer muntwaarde (rood), of een prijsvermenigvuldiger van 2 tot 10 keer (het gele wiel), waarmee een maximum prijs van 5.000.000 munten te behalen is.

wheel of fortune 2

Maak dromen waar met het Wheel of Fortune

Een serieuze online gokkast, waarbij een groot risico zich vertaalt naar uitzonderlijk grote uitbetaling. Dat krijg je met de Wheel of Fortune online gokkastent van IGT. Net als in de bekende televisieserie beproef je je geluk. Geweldige bonusspellen en een gevarieerde hoeveelheid opties om je inzet te bepalen per spin, worden gecombineerd met een klassieke retro-uitstraling, ultieme controle en helderheid voor de speler. Met ervaring, een groot doorzettingsvermogen en een gezonde dosis lef dwing je zo het geluk af dat je nodig hebt om de ongelofelijke winstvermenigvuldigers te pakken.