White King online slotWhite King is een van de echte klassiekers van de Playtech gokkasten. Het spel wordt gespeeld met 40 en je kunt al vanaf 25 cent inzetten. Het aantal winlijnen maakt dan ook echt het verschil in dit spel want hoewel het een vrij eenvoudig spel is, is en blijft 40 lijnen een stuk meer dan het gemiddelde, dat ongeveer rond de 25 ligt. Hoe veel je wilt inzetten, is natuurlijk helemaal aan jezelf en dat kan oplopen tot maar liefst 100 euro. Je speelt die 40 winlijnen dan op vijf verschillende rollen.

Er is een optie voor autoplay en voor een max bet. Een turbo is er helaas niet waardoor het spel soms wat traag verloopt. Het geheim zit ‘m bij White King in de simpelheid. Geen rare opspringende bonussen of andere lastige dingen. De symbolen die er in White King worden gebruikt hebben veel met de jungle te maken en je gaat dan ook, uiteraard, op zoek naar de witte leeuw.

De witte leeuw is uiteraard de koning van de jungle en ook dit spel is dat niet anders. Toch is er ook nog ruimte voor andere dieren waardoor dit ook nog eens een heel leuk spel kan zijn voor de echte dierenliefhebbers. Het jammere aan dit spel is dat je het grootste deel van het spel, eigenlijk het gehele deel, constant in het basisspel bezig bent. Er zit dus heel weinig variatie in dit spel waardoor het al snel saai wordt, er zijn echter wel manieren om toch geld te verdienen bij dit spel.

Je geluk berust op de wilds en een paar free spins bij White King

Je gaat op zoek naar de witte leeuw, de White King. De witte leeuw bied je namelijk een wild, een vaak komen deze met meerdere tegelijk waardoor je vaak al veel geld kunt winnen met weinig opvallende combinaties. Het basisspel is dus heel eenvoudig, je moet gewoon proberen dat je zo veel mogelijk witte leeuwen in je scherm krijgt.

Ook is er nog een mogelijkheid om free spins te krijgen maar in dit spel verdien je het grootste deel van de tijd met drie scatters maar vijf free spins. Iets wat echt belachelijk laag is voor een spel waar verder ook al niet heel veel aan te winnen valt. Ondanks het feit dat je op 40 winlijnen speelt is het dus heel lastig om op een leuke manier veel geld te verdienen bij dit spel. Je zult het echt moeten hebben van de wilds op de juiste plekken of misschien hopen op free spins en dan nog wat extra free spins terwijl je die aan het spelen bent.

white king online slot playtech

White King geen aanrader

Eigenlijk is dit spel voor vrijwel niemand aan te raden. Je kansen om te winnen zijn alles behalve hoog en wat steekt is toch vooral dat er eigenlijk helemaal geen minigames of leuke features zijn. Dit spel rust alleen op de basisprincipes van de online gokkasten en video slots en dat is namelijk de scatters en wilds. Dat is helemaal niet erg, aangezien een hoop kasten voor die tactiek kiezen.

Wanneer je dan echter maar vijf free spins krijgt wanneer dat onderdeel dan eindelijk getriggerd wordt, voel je je toch een beetje bedrogen. Er zijn wel voordelen aan dit spel. Zo speel je dus, als je wilt, met 40 winlijnen en dat doen maar weinig spellen White King na. Ook lijken de graphics veel op die van spellen die in een echte casino te spelen zijn en dus is dit een heel herkenbaar spel voor veel mensen die normaal gesproken niet zo veel online spelen.