Deze Wild 7 video slot van Amatic is meer dan interessant voor iedere speler. Op deze gokkast kun je heel wat winsten bij elkaar spelen met allerlei bekende fruitsymbolen. Wild 7 wordt gespeeld op 5 rollen en beschikt over 3 rollen per symbool. Er wordt gespeeld met een totaal van 10 winlijnen, waardoor er heel wat winsten bij elkaar gespeeld kunnen worden.

Dankzij de grafische effecten en geluiden die door de ontwikkelaar aan deze videoslot toegevoegd zijn kun je altijd genieten van een optimale spelbeleving. In sommige gevallen zal het zelfs lijken of je aan een echte gokautomaat aan het spelen bent om een winst te behalen.

De kansen bij Wild 7

De naam van deze videoslot is niet voor niets Wild 7. De 7 kan bij deze gokkast als Wild namelijk alle andere symbolen vervangen om zo een winst te kunnen vormen. Als je meerdere reguliere fruitsymbolen samen met de 7 weet te draaien kan er dus een combinatie compleet gemaakt worden. Daarnaast kan de Wild 7 aan een combinatie worden toegevoegd, waardoor een eventueel uit te betalen prijs direct groter gemaakt zal worden.

Wild 7
Alle combinaties die je samen met een Wild 7 weet te vormen zullen bovendien altijd verdubbeld aan je saldo worden toegevoegd. Daarnaast kun je met dit symbool zelf ook een combinatie vormen. Als je van links naar rechts op de rollen een winlijn weet te volgen met 3 Wilds, dan wordt een prijs toegekend. Overigens geldt voor alle overige symbolen ook dat deze op een winlijn moeten komen te staan en zullen moeten starten op de eerste rol.

Scatter prijzen

Zoals zo vaak een ster een aparte rol vervuld is ook bij deze Wild 7 dit symbool altijd van belang. Je kunt de ster bij deze videoslot namelijk draaien als een Scatter. Net als op vele andere videoslots betekend dit dat je kunt winnen zonder dat je verplicht wordt om een winlijn op het spel te volgen. Door minimaal 3 Scatters op willekeurige posities te draaien kan een prijs al worden binnengehaald. De maximale prijs die je met de Scatter symbolen kunt winnen is 10.000 munten. Om deze te kunnen winnen moet je op iedere rol een Scatter ster zien te draaien.

Kies voor een kleur of een soort kaart

Als je bij deze Wild 7 slotmachine een prijs gewonnen hebt kun je gebruik maken van een gokfunctie. Dankzij het gokspel krijg je de mogelijkheid om de gewonnen prijs te verdubbelen of zelfs te verviervoudigen. De gokfunctie van Wild 7 is geen verplicht spel en kan dus naar eigen inzicht geactiveerd worden. Je kunt deze automatisch laten openen na een prijs, maar ook door zelf op de Gamble knop te klikken is deze te activeren.

Als je kiest voor rood of zwart en je hebt gelijk, dan wordt de gewonnen prijs verdubbeld uitgekeerd. Kies je voor een soort kaart en je wint? In dat geval zal de gewonnen prijs verviervoudigt aan je tegoed uitbetaald worden.

Wild 7 gokkast Amatic

Speel met een inzet naar keuze

Inzetten bij Wild 7 kan met bedragen naar keuze. Je kunt je inzet aanpassen door de bet knop te gebruiken, waarbij er altijd gespeeld zal worden op de 10 aanwezige winlijnen. De minimale inzet die je bij Wild 7 moet spelen is 10 cent. Daarnaast kun je per draai een maximaal bedrag gebruiken van 10 euro. Als je wilt weten welke prijzen je met je inzetten kunt winnen neem dan eens een kijkje in de prijzentabel. Deze geeft per symbool weer welke aantallen je voor een bepaalde prijs in een combinatie zal moeten draaien.

Beoordeling Wild 7

Dankzij de fruitsymbolen die bij Wild 7 gebruikt worden is deze videoslot heel herkenbaar. Je kunt makkelijk de rollen laten draaien en bovendien altijd zien welke prijzen je kunt winnen. Als je het spel nog niet gespeeld hebt heb je altijd het voordeel dat je Wild 7 gratis kunt spelen met virtueel geld. Daarna is eventueel overschakelen naar spelen voor geld ook altijd snel te realiseren. Volgens ons is dit spel er één die niet alleen leuk is, maar ook veel winst op kan leveren voor iedere speler.