Direct als deze Wild Diamonds videoslot zich opent zal je zien dat heel wat bekende symbolen hier de revue zullen gaan passeren. Op basis van de klassieke fruitautomaten kun je bij Wild Diamonds dan ook heel wat verschillende prijzen winnen, waarbij dit spel altijd gespeeld zal worden op 5 rollen.

Bij deze speelautomaat kun je per draai 15 symbolen verwachten, die op een totaal van 10 winlijnen de winsten kunnen gaan vormen. Om te kunnen winnen moet je natuurlijk zoveel mogelijk van dezelfde soort symbolen draaien. Deze moeten bij Wild Diamonds gedraaid worden van links naar rechts, wat betekend dat je alleen een prijs zal krijgen als deze vanaf de eerste rol gedraaid wordt.

Design van Wild Diamonds

Wild Diamonds AmaticDankzij de nodige grafische effecten heet ontwikkelaar Amatic ervoor weten te zorgen dat je dit spel optimaal kunt spelen. Daarnaast zijn er bij deze videoslot natuurlijk ook de nodige geluidseffecten te horen, waarmee het plaatje helemaal compleet gemaakt zal worden.

Purple Diamond Wild

De Paarse diamant die je bij Wild Diamonds kunt draaien is als Wild symbool beschikbaar. Met deze Wild kun je heel wat prijzen bijeen spelen, omdat deze alle andere symbolen kan vervangen. Om op zijn minst een combinatie compleet te kunnen maken met de Wild zal je minimaal 2 reguliere symbolen op een winlijn moeten draaien. Daarnaast kun je natuurlijk ook een combinatie van bijvoorbeeld 3 reguliere symbolen verlengen en zo een prijs uitgekeerd krijgen voor 4 of 5 symbolen.

Zodra je meerdere Wild symbolen op de rollen van Wild Diamonds weet te draaien zal er bovendien ook altijd een prijs gewonnen worden. Zo win je 1000 munten als je 3 Wilds hebt gedraaid en 40000 munten worden gewonnen als je totaal 5 Wilds gedraaid hebt. Voor alle combinaties met de Wild symbolen geldt dat deze ook op een actieve winlijn van links naar rechts moeten komen te staan.

Gok voor hogere prijzen

Je kunt bij het spelen van Wild Diamonds hogere prijzen winnen nadat je een juiste combinatie gevormd hebt. Er is bij dit spel namelijk een vrijblijvende gokfunctie aanwezig, waar je de hele of halve prijs in kunt zetten om een gokje mee te wagen. Je krijgt hierbij een knipperende kaart te zien, waarvan jij zal moeten raden of dit een rode of zwarte kaart is. Als je het bij het juiste eind hebt qua kleur, dan zal de gewonnen prijs bij Wild Diamonds verdubbeld uitgekeerd worden.

Je kunt ook hogere prijzen winnen, waarbij de prijzen verviervoudigt zullen worden. Wanneer je een juiste keuze maakt met harten, ruiten, schoppen of klaver wordt deze vermenigvuldiging bereikt. Gewonnen geld kan direct worden uitgekeerd aan je saldo, maar het is ook mogelijk om nog een gokje te wagen en nog meer prijzen te behalen.Wild Diamonds

Wild Diamonds prijscombinaties en inzetlimiet

Met de fruitsymbolen, bellen, zevens en diamanten zijn er bij Wild Diamonds natuurlijk verschillende prijzen te winnen. Alle prijzen die uitgekeerd kunnen worden zijn daarom netjes weergegeven in een prijzentabel. Hierin kun je zien welke combinatie je van een bepaald soort symbool zal moeten draaien om een prijs uitgekeerd te kunnen krijgen. Als je voor winst wilt gaan bij het spelen van deze Wild Diamonds videoslot is het natuurlijk de bedoeling dat je zelf bepaald met welke inzet je wilt gaan spelen. Je kunt dit spel spelen met een minimale inzet van 10 cent per draai. Daarnaast is er een hogere inzet mogelijk, waarbij je maximaal 10 euro per draai in kunt gaan zetten.

Beoordeling

Het leuke van Wild Diamonds vinden wij dat je hier winsten kunt behalen met tal van herkenbare fruitsymbolen. Zo is het net of je op een echte fruitautomaat aan het draaien bent, met de extra┬┤s die je van een video slot kunt verwachten. Dankzij de heldere lay-out heeft Amatic ervoor weten te zorgen dat deze game voor iedereen bereikbaar is en er gespeeld kan worden zonder zorgen.
Bij verschillende Nederlandse online casino’s worden de Amatic spellen nu aangeboden.

Het enige dat wij naast de Wild nog missen is toch een Scatter in de vorm van een ster of iets dergelijks. Ondanks dat is Wild Diamonds een videoslot waar vele kansen op winst behaald kunnen worden, waarbij je zelf bepaald of je gratis gaat spelen of met eigen speeltegoed.