Wild fruitsEén van de bijzondere videoslots die je online uit het assortiment Enodorphina gokkasten kunt spelen is Wild Fruits. Deze videoslot is uiteraard niet alleen populair door de vele fruitsymbolen die gebruikt worden, maar ook het aantal symbolen waar winst mee behaald kan worden telt bij deze slotmachine zeer zeker mee.

Om op deze Wild Fruits videoslot winst te kunnen maken zal je uiteraard wel een inzet moeten plaatsen. Dit kun je doen door bovenin het spel aan de linkerkant een muntwaarde te kiezen en onderin het spel de LINES knop te gebruiken om het aantal winlijnen in te stellen. Zodra je deze instellingen gedaan hebt kun je uiteraard de BET knop gebruiken om te bepalen hoeveel credits er gedraaid dienen te worden.

Speldetails Wild Fruits

Winnende combinaties van symbolen kunnen bij het spelen van Wild Fruits gevormd worden met alle voorkomende symbolen. Op de 5 rollen die gedraaid worden zijn per rol daarvoor geen 3, maar zelfs 4 symbolen aanwezig. Om een winst uitgekeerd te kunnen krijgen zal je zoveel mogelijk symbolen van één soort moeten zien te draaien. Combinaties moeten daarbij gevormd worden op de maximaal 50 winlijnen van links naar rechts, wat betekend dat het eerste symbool altijd vanaf de eerste rol bij deze gokkast gedraaid zal moeten worden.

Als je bij deze speelautomaat vooraf wilt kunnen zien welke prijzen er te winnen zijn kun je een kijkje nemen in de prijzentabel. Hierin staat namelijk per symboolsoort aangegeven welke prijs je zal winnen als er een bepaalde combinatie van symbolen gevormd is.

Wild symbolen als vervanger

Op de rollen 2, 3, 4 en 5 van deze Wild Fruits videoslot kunnen Wild symbolen gedraaid worden. Dit betekend dat dit symbool geen eigen combinaties op kan leveren, maar alsnog zeer belangrijk kan zijn om geld te kunnen winnen. Het Wild symbool van dit spel is namelijk beschikbaar als symbool vervanger. Dit betekend dat alle symbolen van Wild Fruits vervangen kunnen worden, met uitzondering van de aanwezige Scatter symbolen. Draai je een Wild samen met reguliere soortgelijke symbolen, dan kun je een combinatie vormen die alsnog een prijs uitkeert. Uiteraard kan het ook gebeuren dat de Wild als extra achter een combinatie gedraaid worden en dat deze verlengde combinatie zodoende een hogere prijs op zal leveren.

Wild Fruits Enorphina

Wild Fruits Scatter symbolen

De sterren die je bij Wild Fruits kunt draaien zijn bij deze videoslot beschikbaar als een Scatter. Dit betekend dat je met 3 van deze symbolen op willekeurige posities een prijs uitgekeerd kunt krijgen en er dus geen winlijn gevolgd hoeft te worden.

Daarnaast kun je met de Scatter symbolen van Wild Fruits ook free games activeren. Naast de prijs die je uitgekeerd krijgt zullen er dan 10 free games worden gegeven. Iedere keer dat een free game de rollen laat draaien zal een extra Wild op de rollen worden geplaatst om de kansen op winst te verhogen. Bovendien kun je tijdens het spelen van de free games bij Wild Fruits met opnieuw 3 sterren een totaal van 5 extra spins toegevoegd krijgen aan het openstaande free game tegoed.

Take Risk functie

Als er een prijs gewonnen wordt bij Wild Fruits zal er onderin het spel een TAKE RISK knop actief gesteld kunnen worden. Het gebruik van deze knop is geheel vrijwillig, waarmee je een gokspel kunt openen om de gewonnen prijs te verhogen. Tijdens het gokspel krijg je één opengedraaide kaart te zien. Daarnaast zijn 4 gesloten kaarten aanwezig, waarvan je er direct één kunt kiezen om mee te winnen.

Is jouw kaart hoger als de eerder opengedraaide kaart, dan zal je prijs verdubbeld worden. Anderzijds kan het natuurlijk ook zo zijn dat je een lagere speelkaart treft. In dat geval zal je geen verdubbeling krijgen en ben je de eerder gewonnen prijs in zijn geheel kwijt.

Beoordeling Wild Fruits

Met een westernachtige uitstraling is het Endorphina gelukt om van deze videoslot een ware topper te maken. Dat er 4 symbolen per rol aanwezig zijn in plaats van 3 is voor het spelen van een gokautomaat als deze erg gunstig. Je krijgt hiermee namelijk direct hogere kansen op winst, omdat makkelijker meer soortgelijke symbolen gedraaid kunnen worden. Daarnaast is de winstgevendheid van dit spel uiteraard ook goed te vergroten door een combinatie te vormen met Wilds of te winnen tijdens de free games.