Vanaf het eerste moment dat je deze Wild Orient gokkast ontdekt zal je zien dat deze niet de minste is tussen de online gokkasten die gespeeld kan worden. Direct worden er dan ook al verschillende extra functies weergegeven in een thema dat zeker passend is voor de naam die gekozen is. Bij de Wild Orient videoslot kom je terecht in een jungle vol met wilde dieren. Grafisch gezien is hiervoor de achtergrond compleet ingericht en heb je uiteraard ook de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende bijpassende symbolen.

Wild Orient gokkast

Spelen voor de winst

Als je op de Wild Orient winsten wilt kunnen gaan behalen is het goed om te weten welke spelregels er toegepast worden. Uiteraard beginnen we hiervoor bij de basis. Bij het spelen van Wild Orient wordt er elke draai gebruik gemaakt van 5 rollen. Daarop vind je in totaal 15 symbolen terug, waar jij zoveel mogelijk combinaties van soortgelijke symbolen mee moet zien te vullen.

Het meest gunstige van deze speelautomaat is dat je als speler niet de verplichting hebt om de patronen van winlijnen te volgen. Prijzen kunnen bij Wild Orient op 243 winmanieren worden behaald vanaf rol 1. Dit wil zeggen dat je slechts dezelfde symbolen van links naar rechts op meerdere aaneengesloten rollen zal moeten laten verschijnen. Welke prijzen er op deze manier exact allemaal gewonnen kunnen worden? Je vindt het terug door een kijkje te nemen in de prijzentabel.

Betere kansen met Wild symbolen

Om het geheel spannend te maken kunnen de prijzen van Wild Orient uiteraard niet alleen maar gewonnen worden met reguliere combinaties van symbolen. Daarom heeft deze online gokkast ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Wild symbolen. Dit betekent dat je met de Wilds andere symbolen zal kunnen gaan vervangen, waardoor combinaties eenvoudiger tot uitbetaling over zullen gaan. Belangrijk daarbij om te weten is wel dat met de Wilds geen Scatter symbolen vervangen kunnen worden, omdat deze een andere functie kennen die voor het spel belangrijk is.

Scatter symbolen en free spins

De Scatter symbolen, die hierboven ook al in het kort aan bod geweest zijn, worden gebruikt om prijzen uit te keren vanaf iedere willekeurige positie. Dit betekent dat je bij het draaien van 2 of meer Scatter symbolen direct een uitbetaling ongeacht of deze op aaneengesloten rollen zijn komen te staan. Wanneer het je gelukt is om een combinatie te draaien van minimaal 3 Scatters zal je bovendien zien dat er ook meteen 15 free spins actief worden.

De rollen draaien dan gratis op basis van je laatste inzet om prijzen uit te kunnen geven, die standaard ook nog eens hoger uit zullen vallen. Voor alle prijzen die gewonnen worden tijdens de free spins geldt namelijk dat deze met een vermenigvuldiger van 3x uit worden betaald aan je tegoed.

Wild Orient slot

Re-spin feature

De laatste extra functie die we voor Wild Orient zeker niet mogen vergeten te benoemen is de re-spin feature. Dit is een functie die je zelf in de hand hebt, omdat er onder de rollen re-spin knoppen toegevoegd zijn door ontwikkelaar Microgaming.

Als een combinatie net niet compleet gemaakt wordt en dus één symbool op een rol mis, dan kun je deze functie uitstekend gebruiken om de rol nog een keer te laten draaien. Hoe groter de kans daarbij is op een hoge winst, des te duurder deze extra draai zal zijn. Verstandig is dus wel om eerst te kijken of de re-spin knoppen van Wild Orient ook echt de moeite waard zullen zijn om te gebruiken.

Speel Wild Orient online

Als je graag speelt op je computer, mobiele telefoon, tablet of laptop moet je weten dat Wild Orient altijd 24/7 beschikbaar zal zijn. Spelers die voor de lol willen spelen of willen oefenen kunnen gratis aan de slag en als je voor geld wilt spelen is het raadzaam om in te loggen bij een casino. Hoe je het ook went of keert. Tijdens het spelen van Wild Orient krijg je kansen genoeg om prijzen te pakken, zolang je jezelf maar houdt aan de minimale inzet van € 0,25 eurocent en maximale inzet van € 125 euro!