Neem denkbeeldig plaats in dit aquarium waar je met vele vissen en bijpassende symbolen winnende combinaties kunt vormen. Om te kunnen winnen op de Wild Shark video slot van Amatic zal je altijd symbolen van links naar rechts op een winlijn moeten draaien.

Dit zal betekenen dat je combinatie altijd zal moeten starten op de eerste rol. Uiteraard kan een combinatie alleen een prijs opleveren bij Wild Shark als je deze draait met meerdere soortgelijke symbolen. Daarbij mag een combinatie natuurlijk nooit worden onderbroken door één van de andere symbolen die op deze gokkast voorkomen.

Speleigenschappen Wild Shark

Als je bij Wild Shark gaat spelen kun je altijd genieten van de beste grafische elementen. Dit zorgt ervoor dat je het spel soepel kunt spelen zonder dat deze vast zal lopen. Uiteraard is er daarbij ook gebruik gemaakt van vele geluiden die het spel ook een stuk spannender weten te maken. In totaal speel je bij Wild Shark altijd op 5 rollen. Hoe je moet winnen hebben we je al verteld, maar daarbij moet je wel weten dat dit kan op maximaal 50 winlijnen.

Het aantal winlijnen waarmee gespeeld wordt kun je eventueel nog naar eigen inzicht aanpassen, waarmee ook de inzet beïnvloed kan worden. Per rol kun je bij Wild Shark 4 symbolen draaien. In totaal zijn er per draai dus 20 symbolen die je kunt gebruiken om geld mee te winnen.

Wild Shark

Spelen met meerdere bedragen

Wil jij Wild Shark voor geld gaan spelen, dan zal je bij deze videoslot moeten bepalen met welk bedrag je de rollen wilt laten draaien. Zoals gezegd kun je zelf het aantal winlijnen veranderen en daar mede mee bepalen welke inzet er gespeeld wordt. Anderzijds is er de bet knop om het bedrag je van je inzet vast te kunnen stellen. Bij Wild Shark wordt er minimaal gespeeld met 10 cent en is de maximale inzet die je kunt plaatsen een bedrag van 10 euro.

Prijzen die je bij het spelen op deze gokkast kunt winnen zijn allemaal terug te vinden in de prijzentabel. Per symboolsoort staat het aantal symbolen aangegeven dat je moet draaien om een bijbehorende prijs uitgekeerd te krijgen. Je weet met deze tabel dus altijd vooraf waar je wat betreft het winnen van prijzen aan toe bent.

Bonussymbolen Wild Shark

Het bonussymbool bij Wild Shark kan gedraaid worden als een Scatter. Dit betekend dat je met dit symbool kunt winnen en dat je daarvoor niet verplicht bent om een winlijn te volgen. Je kunt met de bonussymbolen alleen winnen door 3 van deze symbolen te draaien. Als je 3 van deze symbolen draait kun je bovendien ook 5 free spins winnen bij dit soort gokkasten. Met deze free spins kun je winsten behalen, waarbij er uiteraard geen geld van je saldo zal worden ingehouden.

Iedere spin die gedaan wordt kan er een Wild gebruikt worden op de middelste rol van het spel, waardoor er grotere prijzen gewonnen kunnen worden en waarmee je dus meer kansen krijgt op winst.

Wild Shark Amatic gokkasten

Wild symbolen

Zoals zojuist al even gezegd is er bij Wild Shark ook een Wild symbool te draaien. Deze vervangt alle reguliere symbolen van het spel, met uitzondering van de bonussymbolen die je op de rollen kunt vinden. Met het Wild symbool kun je een combinatie afronden, maar ook verlengen om een prijs toegekend te krijgen. Dankzij zijn vervangende functie is het dus mogelijk om makkelijker tot een winst te kunnen komen. Met de Wilds kun je bij dit spel geen eigen winsten behalen in een combinatie. Bovendien geldt ook voor combinaties met Wild symbolen dat deze van links naar rechts op een actieve winlijn gedraaid moeten worden om een prijs uit te laten betalen.

Beoordeling

Tijdens het spelen van de Wild Shark videoslot zijn wij tot de ontdekking gekomen dat dankzij het grote aantal winlijnen heel wat combinaties gevormd kunnen worden. Dankzij de free spins en de Wild symbolen krijg je bovendien altijd meerdere extra kansen om winst te maken. Inzetten kunnen geplaatst worden als je een klein budget hebt, maar ook als je met meer geld kunt spelen zijn grotere bedragen per draai mogelijk. Hiermee is het spel erg bereikbaar gemaakt en past het naar onze mening goed binnen het aanbod dat je bij een online casino kunt vinden.