Deze Wild Stars videoslot van Amatic is interessant voor iedere speler dankzij de inzetten die er op dit spel geplaatst kunnen worden. Als je Wild Stars gaat spelen kun je namelijk met kleine bedragen inzetten, maar ook voor het grote geld gaan door met een grotere inzet te gaan spelen. De minimale inzet die op de 10 winlijnen van Wild Stars gedraaid moet worden is 10 cent per draai. Daarnaast is de maximale inzet die je kunt plaatsen bij Wild Stars vastgesteld op een bedrag van 10 euro.

Heb je deze slotmachine nog nooit gespeeld? Dan kun je deze gokkast gratis uitproberen met virtueel geld van het online casino. Je krijgt daarbij munten toegekend die je kunt gebruiken om een inzet mee te vormen. Als je gratis gaat spelen wordt er exact hetzelfde gespeeld als dat je voor geld in gaat zetten. Je kunt deze Amatic video slot dus oefenen alsof je met echt geld aan het spelen bent, zonder dat je een risico loopt om geld te verliezen.

Eigenschappen van Wild Stars

Wild Stars wordt gespeeld op 5 rollen die naast elkaar worden weergegeven. Iedere rol heeft 3 symbolen, waarmee winnende combinaties gevormd kunnen worden. Dankzij de grafische effecten is het spelen van Wild Stars niet alleen leuk, maar ook nog eens erg spannend. Je kunt bovendien ook genieten van bijpassende geluiden die het spelen van deze game vele malen leuker weten te maken. Winnende combinaties met symbolen kunnen bij deze slotmachine gevormd worden van links naar rechts.

Iedere combinatie levert alleen een prijs op als deze start op de eerste rol. Daarbij is er uiteraard ook nog een Wild te vinden die tussen de fruitsymbolen een eigen rol moet vervullen.

Wild Stars Amatic

De ster als Wild

De naam van deze gokautomaat is niet zomaar tot stand gekomen en heeft dan ook alles te maken met de ster die als Wild gedraaid kan worden. Met dit symbool kunnen alle andere symbolen vervangen worden om een winnende combinatie te vormen. Als je dus 2 reguliere symbolen draait met 1 Wild, dan zal een prijs alsnog uitgekeerd worden. Daarnaast kun je met de Wild een combinatie verlengen en zo een grotere prijs aan je tegoed uit laten keren.

Het mooie van de Wild bij deze Wild Stars is dat er geen eigen prijzen mee behaald kunnen worden, maar dat daar een andere functie voor in de plaats gekomen is. Als je 3 Wild symbolen op 1 rol draait zal er een re-spin volgen. De rol die geheel gevuld is met Wild symbolen zal stil blijven staan en overige rollen zullen draaien om nieuwe winnende combinaties te vormen.

Gokken voor meer geld

Als je een prijs wint bij Wild Stars kun je direct daarna vrijblijvend gebruik maken van de gokfunctie. Daarbij kun je meerdere keren achter elkaar een gokje wagen om prijzen te verhogen. Tijdens het gokspel is het de bedoeling dat je voorspelt wat voor kleur kaart er gedraaid gaat worden. Kiezen kan voor rood of zwart, maar ook voor een soort kaart. Je bent bij deze gokfunctie niet verplicht om je hele prijs te gebruiken, maar kunt ook de helft van je prijs gebruiken. Wanneer je gelijk hebt met een gokje op rood of zwart kun je een verdubbeling van je prijs als inzet winnen. Daarnaast kun je ook kiezen voor schoppen, ruiten, harten of klaver. Als je daarmee winst wordt de prijs verviervoudigt aan je tegoed toegevoegd.

Beoordeling

Na het spelen van Wild Stars zijn wij tot de conclusie gekomen dat dit spel goed geschikt is voor nieuwe spelers. Deze videoslot is namelijk niet moeilijk om te spelen en kan al met hele kleine bedragen gespeeld worden. Bovendien kun je gratis het spel uitproberen en ben je niet verplicht om direct met echt geld aan de slag te gaan.
Dankzij de Wild functie en de gokfunctie heb je bij Wild Stars altijd extra kansen om geld te winnen, waarvan het gokspel niet verplicht is om te gebruiken.