Ga je mee naar het strand om veel geld te winnen met de Wild Water videoslot van NetEnt? Bereid jezelf voor met spannende wild symbolen, gratis spins met expanding wilds en twee verschillende bonusspellen.

Wild Water

Wild Water video slot

De Wild Water videoslot zal op 24 maart bij Vera & John worden geïntroduceerd. Je speelt deze spannende en leuke gokkast met 5 rollen en 20 win lijnen. Het surf team bestaat uit vijf verschillende surfer symbolen, die als een, twee of drie gestapelde symbolen op de rollen kunnen verschijnen.

Het wild symbool bij dit spel is een grote witte haai. Deze kan op iedere rol verschijnen in zowel het basisspel als in de Free Spins ronde. Tijdens de free spins zal elk wild symbool automatisch omgezet worden in een Expanded Wild voor nog meer winsten.

Mooie bonusspellen

Krijg je drie of meer Scatter symbolen ? Dan zal dit het Free Spins spel activeren. Voor drie Scatters krijg je 15 gratis draaien, maar je kunt tot 60 gratis spins winnen als je vijf Scatter symbolen weet te krijgen. En alsof dat nog niet genoeg actie is heb je ook nog twee extra bonus spellen: de Surf’s Up Bonus en de Surf Team Bonus met de mogelijkheid tot een mega inzet multiplier van 200x !

Het best betalende symbool op deze gokkast is de vrouwelijke surfer op een grote golf bij zonsondergang. Met dit symbool win je tot 20.000 credits als je met een maximale inzet van 200 credits speelt en de vijf symbolen op een winlijn krijgt. De animaties en geluidseffecten van deze videoslot passen perfect bij het surfer thema.

De soundtrack doet denken aan een hit van de Beach Boys. Om u af te koelen na een mooie overwinning spat er een golf van water over de winnende symbolen. Pak je surfplank en bedwing de golfen in de Wild Water videoslot bij Vera & John. Cool man!