Wild West nextgen gamingStap als speler direct binnen in deze echt lijkende saloon en ontdek de leuke kanten van deze Wild West videoslot van NextGen. Als je op deze Wild West videoslot in gaat zetten zal je zien dat alles werkelijk op basis van het thema ingericht is.

Op de achtergrond zie je de saloon geheel in 3D, die bovendien ook nog eens geheel geanimeerd is. Zelfs de lampen aan het plafond zijn in beweging. Ook op de rollen van dit spel is het Wild West thema goed vertegenwoordig en de geluidseffecten die door de ontwikkelaar gebruikt zijn leveren daarmee uiteraard de finishing touch waar je naar op zoek bent.

Speluitvoering Wild West

Om op een juiste manier op deze Wild West videoslot aan de slag te kunnen gaan zal je met je inzetten altijd moeten spelen op 5 rollen. Op deze rollen tref je per rol 3 symbolen aan en kun je winnen door 15 symbolen met elkaar te combineren. Om een uitbetaling op de rollen van Wild West te kunnen ontvangen zal je zoveel mogelijk soortgelijke symbolen in een combinatie moeten zien te draaien.

Deze leveren een uitbetaling op als je deze vormt van links naar rechts, waarvoor er bij dit spel in totaal 10 winlijnen aanwezig zijn. Een combinatie moet voor een uitbetaling altijd gestart worden op rol 1 en is verplicht om bij Wild West meerdere aaneengesloten rollen te volgen. Wanneer je op zoek bent naar de prijzen die je kunt winnen zal je de info button moeten gebruiken, waarmee je altijd direct een uitbetaalschema zal kunnen openen.

Wild Cowboy symbolen

De cowboy mag tijdens het spelen van Wild West uiteraard niet als symbool ontbreken en is dan ook beschikbaar als een Wild symbool. Met dit symbool kun je alle andere symbolen vervangen, met uitzondering van de Scatters die op de rollen van deze slotmachine gedraaid kunnen worden. Tijdens het spelen kun je de Wild niet gebruiken om eigen combinaties te vormen, wat voortkomt uit het feit dat je deze alleen op de rollen 3, 4 en 5 kunt draaien. Dit betekend dat een combinatie van reguliere symbolen op de rollen bij Wild West eenvoudiger gecompleteerd kunnen worden, maar ook dat je hogere prijzen zal winnen als een Wild aan een winnende combinatie toe wordt gevoegd.

Superbet modus Wild West

Als je bij deze slot met de Wild symbolen hogere prijzen wilt kunnen winnen zal je een hogere inzet moeten plaatsen. Je kunt daarvoor de superbet instellen aan de zijkant van het spel. Als je de fles daar voor de helft speelt zal je inzet verhoogd worden met 10 munten en zullen alle prijzen die door toedoen van de Wild tot stand komen verdubbeld uit worden gekeerd. Vul je de fles helemaal? Dan speel je met 40 extra munten en zullen alle prijzen met de Wild symbolen keer 5 uit worden betaald aan je tegoed.

Wild West online slot

Free games en Scatter prijzen

Bijzonder is dat je bij Wild West niet met de Scatter een X aantal free games zal kunnen winnen, maar dat je hiervoor een winst met de Wild symbolen zal moeten behalen. Iedere keer dat er met de Wilds een winnende combinatie behaald wordt zal je dan ook direct worden voorzien van 5 free games.

Deze worden gespeeld op basis van je laatste inzet, maar dan uiteraard wel zonder dat je hierbij geld in zal moeten leveren van je tegoed. De Scatters die je bij Wild West kunt draaien worden gevormd door de stapel met pokerfiches. Als je deze tijdens het spelen van de free games weet te draaien zal je hiervoor een random prijs ontvangen. Prijzen voor de Scatters worden per symbool uitgekeerd, dus je zal hiervoor nooit een combinatie moeten zien te draaien.

Speel je eigen inzet

Als je op deze speelautomaat met een inzet aan de slag wilt gaan moet je weten dat je nooit verplicht zal worden om voor geld te gaan spelen, maar dat ook gratis inzetten tot de mogelijkheden behoort. Gratis spelen kan uiteraard om te oefenen of om voor je plezier aan de slag te gaan. Wil je wel winst maken, dan is de keuze niet moeilijk en zal je wel met eigen geld moeten gaan spelen op de rollen van Wild West.

In dit geval zal je eerst moeten kiezen met welke muntwaarde er gespeeld moet gaan worden. Deze kun je bij deze slotmachine instellen van 1 cent tot en met 2 euro. Bij het gebruik van de laagste winlijnen en zonder het gebruik van de superbet zal je hiermee komen op een inzet van 10 cent per draai. Gebruik je de superbet wel en je kiest voor de hoogste muntwaarde, dan zal de maximale inzet bij dit spel uit gaan komen op een bedrag van maar liefst 100 euro per gespeelde ronde.

Beoordeling Wild West videoslot

Zodra je als speler op deze Wild West videoslot aan de slag gaat wordt je meegenomen naar een complete Westernsfeer. Alles lijkt dan ook te kloppen en ook de prijzen die tijdens het spelen van deze gokkast gewonnen kunnen worden liegen er zeer zeker niet om.