Je kunt heel wat gokkasten van NetEnt spelen met het woord ‘Wild’ in de titel. Zo ook de Wild Witches videoslot die helemaal in het teken staat van wilde heksen, van eng tot sexy.

wild witches

Wild Witches spelen

De Wild Witches gokkast speel je op vijf rollen met drie rijen en twintig winlijnen die instelbaar zijn. Dat wil zeggen dat je om echt geld kan spelen voor 1 cent als je slechts 1 winlijn speelt. Voor alle 20 lijnen kost je dat dus 20 cent, en je kunt te maximaliseren tot maar liefst €80 per draai. Extra mooi is het dan als je de grootste uitbetaling van 120.000 munten pakt! Naast de schaars geklede heksen vullen de rollen zich met kikkers, gif, ratten en oogbollen voor de kleine prijzen.

Wilds

Op de Wild Witches gokkast vind je twee verschillende Wilds. De gewone Wild(schedel met boek), die alle andere symbolen vervangt behalve de Scatters. Erg fijn is dat alle winsten met de gewone Wild worden verdubbeld. Dan zijn er ook nog de gouden Witchy Wild symbolen die ook alle andere symbolen vervangt met uitzondering van de Scatters om winnende combinaties te vormen. Maar extra interessant is hier de 4x vermenigvuldiger van de winsten!

Free Spins

Het Scatter symbool is de kokende ketel met toverdrank. Met de Scatters kan je de Free Spins ronde activeren. Als je drie Scatters draait op de rollen dan win je 10 gratis spins, als je vier Scatters draait worden dat 15 gratis spins, en als je vijf Ketels ziet op je scherm dan wordt je beloond met 20 gratis spins!

wild witches heks

Daarnaast kunnen de gratis spins opnieuw worden geactiveerd, en worden je winsten onderworpen aan een x3 Multiplier, kassa! Je kunt deze gokkast ook gratis spelen en de winlijnen en inzetten zijn instelbaar. Veel spelers willen niet iedere keer zelf klikken voor iedere draai, en dat snappen ze bij NetEnt. Kies je inzet en stel dan de Auto Play functie in tot 1000 autospins.

Conclusie

Er zijn heel veel online gokkasten over heksen en Wild Witches is er daar één van. De slot is prettig om te spelen en ziet er prima uit met mooie geluiden. Wel vonden wij het een echte dames gokkast, dus niet voor macho mannen. We denken dat het vooral de vrouwelijke spelers aan zal trekken. Wij hebben ons een tijdje vermaakt, maar zijn toen op zoek gegaan naar een wat mannelijkere videoslot en stiekem hebben we ook nog Starburst gespeeld tussendoor.