1024 winmogelijkheden met Wishing You Fortune

wishing you fortuneEen gokkast met een oosters thema waarbij het draait om geluk, dat is het Wishing You Fortune spel van WMS Williams. En om maar meteen met de deur in huis te vallen: je hebt maar liefst 1024 mogelijkheden om te winnen. Dat maakt dit oosterse spel zeker de moeite van het proberen waard. Wishing You Fortune is een slot van vijf rollen met vier rijen. Met dit spel kun je blijven winnen zolang je overeenkomende symbolen hebt in aangrenzende rollen van links naar rechts, doordat de gebruikelijke winlijn-structuur is vervangen door een ander mechanisme. Dit zorgt er dus voor dat je op 1024 manieren kunt winnen.

Gelukssymbolen en bonusopties

Om het oosterse thema goed naar voren te laten komen, zijn de basis spelsymbolen veelvoorkomende Aziatische objecten: een vogel, een kikker, een siervis, een bonsaiboompje en enkele gelukskaarten (9, 10, J, Q, K en A). Daarnaast is er nog een gouden draak, die kan voorkomen op rol 2, 3 en vier en alle andere symbolen vervangt, behalve het bonussymbool en de Fortune Reel Trigger. Natuurlijk kunnen ook in dit spel de nodige bonusopties niet ontbreken. Maar hoe bemachtig je die? Allereerst kun je in het spel gratis draaien krijgen. Deze draaien worden geactiveerd wanneer je drie of meer van de vrouwelijke bonussymbolen draait van links naar rechts. Dan kun je kiezen uit verschillende opties, waarbij het aantal gratis draaien op kan lopen tot wel 25 en je dus alsmaar meer kans maakt om te winnen. Bovendien kun je bij deze gratis draaien ook vermenigvuldigers op de kop tikken. Geluk en lef zullen hier bepalen wat voor fortuin je in de wacht zult slepen.

De keuzeopties zijn als volgt:

  • 10 gratis draaien plus een ‘R-Wild’ die elke winst vermenigvuldigt met 10, 15 of 30
  • 13 gratis draaien plus een ‘P-Wild’ die elke winst vermenigvuldigt met 8, 10 of 15
  • 15 gratis draaien plus een ‘G-Wild’ die elke winst vermenigvuldigt met 5, 8 of 10
  • 20 gratis draaien plus een ‘B-Wild’ die elke winst vermenigvuldigt met 3, 5 of 8
  • 25 gratis draaien plus een ‘Y-Wild’ die elke winst vermenigvuldigt met 2, 3 of 5

Pak de jackpot!

Een andere bonusoptie is de Fortune Reel Bonus, die geactiveerd wordt door het Fortune Reel triggersymbool te draaien op rol 3. Wanneer je dit symbool draait, zal de strip boven de rol bepalen welke van de twee bonusopties je zult spelen: Fortune Wild of Festival Wheel. De eerste optie houdt in dat er één tot vijf ‘wilds’ aan rol twee tot vier worden toegevoegd. Festival Wheel wordt geactiveerd als de strip stopt op de vier lachende Aziatische kinderen. Het is een ‘Rad van Fortuin’-spel waarvan jij vanzelf ook gaat lachen. Je wint namelijk sowieso ook jackpot-prijs. En hoewel deze jackpot niet je leven verandert, kun je wel tot 3000 keer je inleg winnen.
wishing you fortune gokkast

Beproef je Aziatische geluk

Het Wishing You Fortune spel is op alle apparaten te spelen. Het spel heeft een eenvoudig maar sfeervol design, met kleurrijke lampionnen die zweven op de achtergrond, is. Zo rustig als de achtergrond is, zo veel actie biedt deze wingame je. Door de vele verschillende manieren waarop je kunt winnen en een aantal aantrekkelijke bonusopties, is het zeker een paar draaien waard. Let wel op je budget, want het kan hard gaan in dit spel. Niks mis mee wanneer je aan de winnende hand bent, maar natuurlijk wel wanneer het geluk even niet aan jouw zijde is. En hoewel ‘Wishing You Fortune’ een Chinese gelukwens is voor het nieuwe jaar, kun je het spel het hele jaar door spelen en je geluk beproeven.