Bespeel de mysterieuze Witches Charm-gokkast

Volgens een oude legende gaat de aarde binnenkort geraakt worden door een meteorenregen – en het enige dat deze ramp kan voorkomen, zijn twee heksen die eeuwen geleden uit de lucht gevallen zijn. Om de aarde te redden moet je de heksen verenigen in dit spannende spel van EGT.

De gratis te spelen online gokkast Witches Charm draait om de paarse heks en de witte heks, die je op het spoor dient te komen door de aanwijzingen te volgen. Zwarte katten, uilen en pruttelende heksenketels wijzen de weg richting het oplossen van deze apocalyptische bedreiging – en natuurlijk verdien je daar meteen een mooie zak duiten mee. Met veel bonusspellen, wilds, scatters en zelfs een uniek jackpotspel beleef je met deze geweldige gokkast van EGT de tijd van je leven.

Hou de hemel in de gaten

Witches CharmHet eerste dat je moet doen om de twee heksen te vinden, is het bestuderen van de hemel. Die licht op door de vallende sterren en meteorieten die brandend op de aarde afvliegen – en die aangeven hoe weinig tijd je nog maar hebt om deze ramp af te wenden. Draai op de vijf rollen en probeer de heksen te vinden, door hun dieren en andere items te volgen die ze achtergelaten hebben. En alsof het redden van de aarde nog geen motivatie genoeg is, beloont het spel je ook ruimschoots voor je moeite met allerlei prachtige prijzen.

De zoektocht naar de twee heksen

Vanaf het moment dat je op zoek gaat naar de twee heksen beginnen de aanwijzingen binnen te stromen. Daarmee verdien je meteen een goede hoeveelheid munten. De zwarte katten en uilen die de weg wijzen naar de schuilplaats van de heksen kunnen al goed zijn voor 5.000 munten, terwijl de heksenketels 8.000 munten opleveren. De heksen zijn in de buurt. Vind je een van de twee heksen, dan verdien je daarmee 15.000 munten. Maar om de wereld te redden, moet je ze natuurlijk allebei vinden en samenbrengen.

Wilds en scatters drijven de winst flink op

In de Witches Charm-gokmachine zijn veel manieren om extra veel winst te pakken. De heksenhutjes dienen als scatter: drie ervan zijn goed voor 15 gratis spins waarbij alle prijzen verdubbeld worden, en vind je er nog meer, dan kun je tot wel 150.000 munten winnen. Ook de kristallen ballen van de heksen, waarin de toekomst te lezen valt, zijn zeer bijzonder. Dit zijn de wilds van het spel, die kunnen helpen om een winlijn compleet te maken en die prijs te verdubbelen. Ze zijn bovendien goed voor tot wel 200.000 munten – een ongelofelijk bedrag voor een gokmachine van EGT.

Witches Charm gokkast

Prachtige mogelijkheden met de jackpot

Zo nu en dan is het opeens tijd om het jackpotspel te spelen. Hoewel dit niet veel te maken lijkt te hebben met het verhaal, is het wel een geweldige kans om je winst flink op te voeren. Kies uit een aantal kaarten, en draai ze om om te kijken hoe hoog de prijs is die je gewonnen hebt.

De steeds stijgende jackpot wordt hoger naarmate je meer kaarten omdraait – maar het spel stopt als je er drie van één kleur hebt gevonden. Is je winst lager dan 10.500 munten, dan kan je gokken op de ‘Double-Or-Nothing’-functie: kies de kleur van één enkele kaart, rood of zwart, en verdubbel je winst, of verlies alles wat je hebt verdiend.

Gevaarlijke inzetten

Je denkt misschien dat een spel dat draait om heksen en waarbij je het einde van de wereld probeert te voorkomen, wel moet werken met een zeer hoge inzet. Dat is echter niet het geval. Zoals met alle gokkasten van EGT kun je zelf min of meer aangeven hoe hoog je kredietwaarde is: je kunt kiezen tussen de 0.1 en 1.0 munt. Ook je inzet bepaal je per keer – tussen de 15 en 300 per draai.

De hoeveelheid winst als je in de prijzen valt wordt natuurlijk ook hoger naarmate je meer inzet. Dankzij de grote flexibiliteit en het geweldige thema zullen zowel nieuwe als ervaren spelers op het puntje van hun stoel zitten. Met grote prijzen, veel bonusspellen en een mooie jackpot beleef je tonnen spelplezier. Gaat het jou lukken om de heksen te verenigen en wereld te redden van de meteorietenregen?