Een gokje wagen bij een nieuwe gokkast online van Netent? Kom dan snel een gokje wagen bij Wolf Cub. Het uitkeringspercentage van deze slot is 96,34%. Een goede kans dus voor jou dus om geld te verdienen en te ontdekken hoeveel jij kunt winnen. Ook met een laag bedrag kun jij hier al mooie prijzen winnen. Maar voordat je een gokje gaat wagen eerst maar eens wat meer uitleg over het spel. Je hebt bij het spel negen verschillende symbolen die je tegen kunt komen, iedere ronde weer. Het wild symbool is erg geliefd en dit kan herkend worden aan een afdruk van een wolvenpoot. Kom daarom ook snel een gokje wagen en kijken of je deze tegen gaat komen. Het is een wild voor alle symbolen en betaalt ook goed uit.

Als je vijf wild symbolen hebt op vijf winlijnen dan krijg je 2000 munten per winlijnen en per bet level. Dat is nog eens de moeite waard en dit kan erg hoog oplopen. Als jij maximaal speelt kun jij dus wel €20.000 per winlijnen krijgen door het wild symbool. Je hebt nog een paar symbolen op de rollen staan en dat zijn de vijf dieren uit het bos, de wolf betaalt dan het beste uit. Daar krijg je namelijk 600 munten voor per winlijn en per bet level. Dan heb je nog de beer, een rendier, een lynx en een uil. Er zijn ook nog drie speelkaart symbolen die je tegen kunt komen.

Bedrag kiezen

Als je een bedrag wil plaatsen dan doe je dat voor bijvoorbeeld maximaal te spelen met tien en dan is de maximale waarde €100. Als je met 20 winlijnen speelt dan is het maximale bedrag €200 per draai bij de slot Wolf Cub. Er kan altijd voor minder geld worden gespeeld, je speelt in ieder geval met minimaal €0,20. Je hebt helemaal zelf in de hand met hoeveel er gespeeld wordt, zorg dat je gaat ontdekken wat jouw voordelen en kansen zijn bij deze slot. Iedereen kan een gokje wagen, dit kan ook eerst gratis en dan voor geld. Doe er maar snel jouw voordeel mee, want daardoor zie je in hoeveel geld jij kunt ontvangen. Hoe hoger je bedrag is wat je plaatst, hoe meer er ook gewonnen kan worden. Zorg dat je nu die kans ook pakt.

Als je eerst wil bekijken hoe het spel in de praktijk werkt, speel dan eerst gratis. Hierdoor zie je welke symbolen er zijn en hoeveel geld jij daardoor kunt verdienen. Een goed moment om nu te bekijken hoe leuk dit nieuwe spel van Netent is. Een mooie gokkast die je niet wil missen, dus even tijd vrij maken. Eerst gratis spelen, dan aanmelden en geld storten en een bedrag gebruiken. Je kunt nu echt geld winnen bij de gokkast Wolf Cub.

Bonussen

Je hebt nog een scatter symbool bij de slot Wolf Cub. Deze kun je herkennen aan de volle maan en er staat ook scatter op. Als je deze in totaal drie hebt, dan kom je bij het bonusspel en is deze vrijgespeeld. Er wordt meteen een draai gegeven aan de rollen en dan worden de symbolen vervangen door diverse cijfers. Als de rollen dan weer stil staan dan worden de cijfers bij elkaar opgeteld en zie je een totaal staan. Dit is het aantal free spins wat jij mag spelen. Dit kan ook erg hard gaan! Eigenlijk heb je bij het bonusspel twee verschillen met het basisspel. Het is namelijk niet in het bos maar boven op de berg. Er is ook een blizzard feature van het bonusspel. Je moet dan wel een symbool stacked op de eerste rol krijgen.