Als je graag online een gokje waagt, dan zou je eens kunnen kijken wat Wolf Hunters je te bieden heeft. Je kunt namelijk profiteren van een spaarbonus en van verschillende gratis spins bonussen. Steeds meer gokkasten online worden volop gespeeld. Dit spel is van de software ontwikkelaar Yggdrasil en kan gespeeld worden met 20 winlijnen. Een goed moment om zelf na te gaan wat het spel jou te bieden heeft. Je zou gratis kunnen spelen, maar je kunt ook voor geld spelen en dan nagaan wat jouw opties zijn. Met een beetje geluk win je al een paar mooie prijzen. Maar dit kan iedere ronde weer anders zijn en dat maakt het extra spannend.

Over de gokkast

Je wordt meegenomen op het avontuur van 2 onverschrokken jagers. Zij maken namelijk jacht op de verschrikkelijke weerwolf. Zou jij de weerwolf kunnen verslaan? Er is maar één manier om daar achter te komen en dat is door een gokje te wagen op de gokkast Wolf Hunters. Er kan gespeeld worden met 5 rollen en met 3 rijen symbolen. De winlijnen, alle 20, staan vast en dat wil zeggen dat je deze dus niet in kunt stellen. Als je het spel hebt geopend dan zie je dat er links, in het midden en ook rechts meters aanwezig zijn. In totaal zijn dat er 3 en je ziet helemaal links de Hunter meter staan. In het midden zie je de weerwolf meter en dan rechts is de Huntress meter.

Als je een gevecht met de weerwolven hebt gewonnen dan speel jij zelf de meters leeg. Let op want de Weerwolf meter kan zorgen voor de hoogste prijs. Let goed op de prijzentabel want dan kun je zien welke symbolen je tegen kunt komen en welke prijzen er dan gewonnen kunnen worden.

Wolf Hunters gokkast

Symbolen Wolf Hunters

Op de gokkasten kom je verschillende symbolen tegen en op de gokkast Wolf Hunters kom je bijvoorbeeld Wilds tegen en deze kunnen andere symbolen vervangen (met uitzondering van de Scatters). Hoge symbolen zijn de weerwolven en deze kunnen je zeer hoog uitbetalen als je er 5 hebt verzameld. Je krijgt daarvoor namelijk 500 munten uitgekeerd. Daarnaast zijn er nog medium symbolen en dan krijg je tussen de 150 en 250 munten. De kaartsymbolen zijn goed voor 50-70 munten als je er 5 hebt behaald.

Bonussen en meer

Het wordt erg spannend als je een weerwolf op je scherm hebt staan. Op dat moment gaan namelijk de Hunter of de Huntress in gevecht met de weerwolf. Winnen zij het gevecht? Dan zal deze weerwolf Wild worden en krijg je een gratis re-spin en dan zal de Wild op zijn plaats blijven staan. Maar er is nog meer, want er zijn ook gratis spins bonussen en deze kun je op 4 manieren winnen. Tijdens het basisspel kan dat door 2 bonus Scatters te verzamelen dan krijg je 10 gratis spins. Je kunt ook de Hunter Meter vullen dan krijg je 7 spins en dan is de Hunter actief. Ook kun je de Huntress Meter vullen en ook dan krijg je 7 spins. Als laatste kun je de Weerwolf Meter helemaal vullen en dan krijg je 10 gratis spins en dan zal iedere weerwolf automatisch in een Wild veranderen.

Voor geld spelen

Wanneer je de gokkast Wolf Hunters voor geld wilt spelen dan kan dat met minimaal €0,20 en met maximaal €100 per ronde. Je hebt eerst de kans om te oefenen, maar voor eigen geld spelen zal extra spannend zijn en ook goed voelen. Speel verantwoord en let op je budget, zodat je alleen geld in gaat zetten wat je kunt missen.