Zanzibar, een Arabische schone dame

zanzibarBij het horen van de naam Zanzibar zal je natuurlijk gelijk denken aan een spel wat het thema heeft van de gelijknamige plaats. Dat blijkt echter niet zo te zijn. In de oude legende was er een strijder-prinses, die eveneens luisterde naar de naam Zanzibar. Zij is in dit exotische spel dan ook de hoofdpersoon. Zanzibar is de hele dag op jacht, en haar doel is om zoveel mogelijk schatten te verzamelen. Tijdens het spel Zanzibar neemt ze jou met zich mee op avontuur. Dit is een spel wat alleen is weggelegd voor de allerdappersten, want zie de schoonheid van Zanzibar maar eens te weerstaan. Het spel Zanzibar zal je doen denken aan Aladin en de Wonderlamp met alle prachtige Arabische details die erin zitten verwerkt. De muziek doet sprookjesachtig aan, hoewel we bij een spel met dit thema wat vurigere muziek-effecten hadden verwacht.

Zanzibar, het uiterlijk van het spel

Het spel Zanzibar speel je op 5 wielen waarbij je de beschikking hebt over in totaal 30 winrijen. Het spel heeft de beschikking over Wild symbolen, Scatters en bonusrondes. De symbolen die je terug vindt in dit spel zijn de bekende zaken waarom Arabiƫ zo sprookjesachtig is; je vindt er prachtige zonsopkomsten, Arabische paarden, diefachtige aapjes die juwelen vasthouden, sieraden, dolken, prachtige versierde schenkkannen, koffie potten en verder de kaartsymbolen aas, klaver, ruit en hart.

De gokkast heeft de beschikking over twee verschillende soorten Wild symbolen. Het standaard Wild symbool is de zonsopgang. Dit symbool kom je tegen op het speelveld op eerste, tweede, vierde en vijfde wiel. Dit symbool kan nagenoeg alle andere symbolen in het spel vervangen, maar het Zanzibar symbool is daarvan uitgesloten. Maar welk symbool kom je dan tegen op het derde wiel is nu de vraag. Het antwoord is; er is sprake van een tweede Wild symbool in de vorm van een prachtige palmboom met een mooie zonsopkomst op de achtergrond. Dit symbool zal het kopiƫrende Wild symbool triggeren.

Dit symbool stuurt roze licht als bij een zonsopkomst over de wielen, wat 3 van de symbolen op het scherm zal veranderen om een winlijn te completeren. Dan is daar tenslotte nog het stoere Zanzibar symbool, onze aantrekkelijke strijdster. Dit symbool zal de free spins activeren.
Op het moment dat je 3, 4 of 5 van deze symbolen op je scherm krijgt zal je worden beloond met minimaal 10 free spins in dit spel. Gedurende de free spin rondes word je meegenomen naar een extra set wielen, die al dezelfde symbolen bevatten als het basisspel. Tijdens je free spins spel kan deze bonusronde nogmaals opnieuw worden geactiveerd.

zanzibar gokkast

Jouw inzet en winkansen bij Zanzibar

Het spel Zanzibar biedt jou de gelegenheid om met een interessant instaptarief te gaan spelen. Je speelt het spel vanaf 1 cent per winlijn. Aangezien je het spel met 30 winlijnen kan spelen is je inzet dus minimaal 30 cent per spin. Je kan het spel Zanzibar spelen met een inzet van 30 cent tot 90 euro terwijl je de wielen laat spinnen. Zanzibar heeft een aparte manier om jouw inzet aan te geven; het geeft namelijk geen individuele munt hoeveelheden aan, maar het toont eenvoudigweg de totale inzetten.

Op het moment dat jij je inzet bepaalt zullen de wielen automatisch gaan spinnen. De maximum Jackpot in dit spel zal altijd 500 munten bedragen, en het maximum aantal inzetbare munten is 30 stuks. De jackpot bedraagt maximum 1500 euro. Het spel Zanzibar beschikt weliswaar over free spins, het heeft daarentegen geen bonus spel. Dat mag als een gemis worden gerekend, maar het spel wordt er niet minder interessant om. Voor liefhebbers van het slots spel is dit een spel wat je absoluut een keer gespeeld moet hebben.