De levende doden hebben je waarschijnlijk al meer dan eens de stuipen op het lijf gejaagd, maar dat is geen reden om niet het spel Zombie Rush te spelen. De zombies in deze gokkast zien er dan wel niet erg smakelijk uit, ze zijn eerder grappig dan angstaanjagend. Deze videoslot van het Zuid- Amerikaanse Leander zit vol met bewegende animaties en is een lust voor het oog. De gratis draaibeurten en bonusspellen zouden je een aardige winst kunnen opleveren.

Zombie Rush: Strijd tegen zombies met geweldige animaties

Het verhaal van deze online gokkast is simpel. In een door zombies geterroriseerde straat moet Max, gewapend met een knuppel, Claire zien redden van de hersenetende wezens. De zombies hebben behoorlijk huisgehouden en op de achtergrond zie je dan ook kapotte en brandende huizen en er ligt veel rommel op straat. Wat de relatie van deze twee kinderen is, is in het spel niet geheel duidelijk. Zij kunnen zowel broer en zus, als vriendje en vriendinnetje zijn.

Vijf rollen bij Zombie Rush

Deze online gokkast heeft de standaard vijf rollen en drie rijen. De twintig winlijnen echter staan vast. Hierdoor kun je het aantal winlijnen waarop je inzet niet zelf instellen. Wel kun je de inzet verhogen of verlagen voor ieder draaibeurt. Ook is er een stopknop waarmee je de rollen zelf kunt bedienen als je kans maakt op een winnende rij symbolen. Ondertussen staat Max aan de linkerkant van het scherm met zijn knuppel in de aanslag om de zombies eens goed aan te pakken. Dit alles wordt begeleidt door een gezellig en luchtig muziekje en de geluiden die Max en de zombies maken.

Zombie Rush

Makkelijk spelen

Doordat deze online gokkast de standaard indeling heeft, wijst het spel zich vanzelf. Tijdens het spelen op deze gokkast wordt je vermaakt door de bewegende animaties. Er is een joker, of te wel het wild symbool, die je voor alle symbolen mag inzetten, behalve voor de bonussymbolen en de gratis draaibeurt symbolen. Dit symbool is een vat met groen gif waar met rode letters ‘wild’ doorheen staat. Wanneer het vat met gif boven een zombie komt te staan, lekt het afval op de zombie en veranderen de afbeeldingen van deze zombie in joker symbolen.

Drie zombies

De gratis draaibeurten die in andere online gokkasten free spins heten, heten in dit spel free spinz. Het symbool hiervan is een animatie met alle drie de zombies waarbij de ene groen slijm langs zijn mond heeft lopen en de andere maar een half gezicht heeft. De derde heeft wel een hele rare knik in zijn nek en een behoorlijk doods kleurtje.

Gratis rondes

Waarom de gratis draaibeurten in deze gokkast free spinz heten wordt niet uitgelegd, maar dat neemt niet weg dat ze je behoorlijk wat winst kunnen opleveren. Natuurlijk is dit omdat ze gratis zijn, maar ook omdat er een herhaal functie in de gratis draaibeurten zit. Als je een winnende combinatie hebt van twee, drie of vier dezelfde symbolen, krijg je een herhaling van je gratis draaibeurt. Enkel de rollen zonder hetzelfde symbolen zullen dan draaien en dat verhoogt je winkansen tijdens het spelen. De symbolen voor de gratis draaibeurten moeten wel in de eerste, derde of vijfde rol verschijnen.

Bonusspel

Wanneer je drie bonus symbolen op je rollen ziet, activeer je Finding Clair: Het bonusspel van deze gokkast. In dit bonusspel zie je Claire één van de gebouwen in de verlaten straat ingaan. Je volgt haar door gangen en kamers waar je geld kan vinden. Hier zijn de sleutels waarmee je naar het volgende niveau kunt gaan. Zodra je een kamer binnenkomt waarin een zombie zit, is het bonusspel afgelopen en sta je met lege handen. Bovendien gebeurt er dan iets met Claire waardoor er nog een goede reden is om het bonusspel te stoppen.

De online gokkast Zombie Rush zit goed in elkaar en is met de bewegende animaties mooi gemaakt. Bijna iedereen heeft wat met zombies en of je er nu ’s nachts van wakker ligt of ze niet echt serieus neemt, het thema van deze gokkast zorgt ervoor dat het aantrekkelijk is om er toch maar eens een gokje te wagen. Of deze gokkast ook werkelijk zo winstgevend is valt nog te bezien, maar je speelt hem ook net zo goed gratis online. Gewoon voor de lol.